Jestem trochę wkurzony i to na MAXA
Violetta będzie z Leonem bezsensu - jestem z bulwersowany, dlatego że Diego był bardziej odpowiedni dla niej, bardziej romantyczny, te nocne rozmowy przez kamerę, zwierzenia i pomoc. Leon jest bardziej oschły.
Tomas - to nie prawda że powróci, bo nie powróci.
Diego będzie z Nati
Ludmiła z Federico
ale najlepsza akcja to Angie, ponieważ wkurzyło mnie to że German ją wykluczył a tak wielce był zakochany, a jednak w 59 odcinku żenił się z Esmeraldą, tylko że Jade przeszkodziła im, no i German nie będzie z Angie tylko z Jade
Matias znajdzie miłość u siostry Esmeraldy
Maxi będzie z tą co będzie z Leonem przez pewien czas, bo Camila będzie znów z Brodway a Fran z Marco, Ale wracajac do Angie, ona będzie z Pablo, w sumie można było się domyśleć ale w ostatnim odcinku 2 sezonu w ogóle jej nie ma.
Następny szok to że Gregorio zmieni się całkowicie na dobre, i okaże sie że jest ojcem Diego!!!! No i nareszcie Ramalo przełamie przestrzeń osobistą i będzie z Olgą MASAKRA jakie to wszystko pokręcone. A wy co sądzicie o tym, też widzieliście wszystkie odcinki ????
Zgadzam się, zdecydowanie za dużo fanów Angie!!!
Ja za nią nie przepadam jako jedna z niewielu.
Ja też za nią nie przepadam. Wolę Esme. Kiedy te dwie dyskutują, to wychodzi jaka Ążi jest dziecinna i ciut histeryczna.
Dokładnie, a później płacze, że znaleźli sobie obaj kogoś innego.
So sad. Prawie mi jej szkoda. A nie. Jednak nie.
Oglądaj, oglądaj. Zostały jeszcze 42 odcinki do jej wyjazdu. Zgadzam się, zgadzam się. Angie. ♥
Wolisz Germangie czy Pablangie? :P
Cieszmy się i radujmy. Allejula! :D W sumie nadal nie wiemy, który parring woli nasz rodzynek. xD
Obliczyłam to sobie :D
Po prostu większość zagorzałych fanek( teraz też i fanów) Enszi jest za Germangie.
Bo my wiemy, że ona kocha tylko Germana, a one się tylko łudzą.
Ps. Te tam wyżej nam ją obrażają. Co za ludzie... :D
No ba. Sęk w tym, że ten idiota jest ślepy i zidiociały. Mówię to, a jeszcze nawet nie zaczął się przebierać (mam na myśli Jeremiasa). xD
Co za ludzie, co za ludzie. :D
Idiota i tyle.
Jak wpadł do Violi to myślałam, że zawału dostanie. I te jego miny :D
Czy on każdą musi podrywać tymi spojrzeniami ???
Uświadomiłam sobie dzisiaj, że kocham Germangie głównie za ich kłotnie. Denerwuje mnie ta przeslodzona Gesmeralda.
Taa esme praktycznie tylko podlizuje się Germanowi. Miłość.
Germangie jest boskie. <3
Ale German sobie nieźle nagrabił u mnie.
Oooo jest za Germangie. Wiedziałam :D
U mnie też, ale i tak to nic nie zmienia, kocham Germangie.
Też jesteś fanem Angie? I jesteś chłopakiem? Nie chcę naciskać, ale ożenisz się ze mną? Byłbyś zięciem Zuzki :D
No tak XD Źle zaczęłam. Zapomniałam się przedstawić :D Cześć, jestem B. (to do niego XD)
Oczywiście jestem za Germangie!!!!! Ale to ślepy debil który pozwoli na to że biedna moja kochana Angie wyjedzie do Francji, ja nie wiem niech idiota pójdzie sobie w ramiona Jade, niby taki biznesmen a tak samo głupi jak Jade, właśnie oglądam Violettę i mnie szlak trafia!!!
A co chcecie wiedzieć, że tak uwielbiam ten serial że muszę mieć wszystko, chodź to trochę śmieszne w moim wieku :p
Już Cię kocham. :D No i Angie <3 jejku. o.O To wręcz niewiarygodne. ;)
A właściwie ile masz lat? ;p
Odrabiaj, odrabiaj. Jeszcze odcinek musimy obejrzeć. Nie dam Ci spokoju, jak nie obejrzymy. :D
Obie w tym samym tak ???
To coś mi się obiło, że masz 14, ale mogę się mylić.
No nic będe musiała.
Oglądałaś wczoraj Barcelone ??? Bo wiem, że jesteś fanką.
Nie oglądałam niestety, ale znam wynik. 3-1 wygrali z AC Milanem :D Całkiem nieźle :D Messi strzelał :D Ale ten samobój... szkoda klawiatury. A ty oglądałaś? :D Wiesz,że jestem fanką *.* Ajm soł popular XD
Prawie cały :D
To dobrze, że strzelił nawet dwa gole bo ostatnio coś mu nie idzie.
Fakt samobój niepotrzebny, ale ładnie to Pique zrobił. To nic, że do swojej bramki...
Ładnie, ładnie... Dobrze, że Neymara zdjęli w 85 min :D To nie tak, że go nie lubię... A nie, jednak go nie lubię :D Taa, 2 gole to zawsze coś. Jestes może kibicką?
Ja go tam lubię. Po prostu, a nawet bardzo.
Ale czego ??? Barcelony ? Bo jak tak to wiadomo i jeszcze Borussi, Totenhamu i mojego Ruchu Chorzów.