a więc oglądam odcinki ale po hiszpańsku . Violetta zakochała sie w
tym tomasie i widzi go nawet patrza na Leona ale bedą razem (Leon i Vilu ) osobiscie ja jestem za
Leonem *.* a wy ? ;>
jest słodziutki lae wiem też ze zobaczy leon jak vilu całuje się z tomasem i nie bedzie sie do niej ozywał ;(( może sie jakos ułoży
Ps ; Nie chce z wami się klucić ale ten tomas to taka sierotka marysia zamiast do jednej to tu niby w violu zakochany a z ludmiłą jakoś chce się widywać gupi ..
racja. Ja nie przepadam za tomasem. Jest taki no jak wszyscy chp. z tego tyu telenowel niby przystojny i nie bogaty no taki przesłodzony. bez urazy oczywiście. A leon to na początku nie był aniołek tak więc on raczej taki przesłodzony nie będzie. ale i tak nawet jak ma swoje za uszami to wolę leona od tomasa.
szkoda tylko że nie wybierze Leona ale nie wybierze też tomasa na to musimy poczekać do 2 sezonu ale dobrze chociaż ze będą fajne sceny Leona i Vilu *.* kocham te pare
ja oglądam na dwóch jedno to b a j e . p l a drugie to l a s t c a s t . p l a po hiszpańsku wszystkie znjdziesz na d a i l y m o t i o n . c o m
Po co zakładacie 50 takich durnych wątków, nie lepiej założyć jeden, a nie zaśmiecać filmweb?
http: / / v i d e o.a n y f i l e s.p l/ S e a r c h. j s p tu są po polsku (bez spacji)