PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wszystko wiem .!

ocenił(a) serial na 10

a więc oglądam odcinki ale po hiszpańsku . Violetta zakochała sie w
tym tomasie i widzi go nawet patrza na Leona ale bedą razem (Leon i Vilu ) osobiscie ja jestem za
Leonem *.* a wy ? ;>

justynad123

leon rządzi <3

ocenił(a) serial na 10
lofffu

jest słodziutki lae wiem też ze zobaczy leon jak vilu całuje się z tomasem i nie bedzie sie do niej ozywał ;(( może sie jakos ułoży

Ps ; Nie chce z wami się klucić ale ten tomas to taka sierotka marysia zamiast do jednej to tu niby w violu zakochany a z ludmiłą jakoś chce się widywać gupi ..

justynad123

racja. Ja nie przepadam za tomasem. Jest taki no jak wszyscy chp. z tego tyu telenowel niby przystojny i nie bogaty no taki przesłodzony. bez urazy oczywiście. A leon to na początku nie był aniołek tak więc on raczej taki przesłodzony nie będzie. ale i tak nawet jak ma swoje za uszami to wolę leona od tomasa.

ocenił(a) serial na 10
lofffu

szkoda tylko że nie wybierze Leona ale nie wybierze też tomasa na to musimy poczekać do 2 sezonu ale dobrze chociaż ze będą fajne sceny Leona i Vilu *.* kocham te pare

ocenił(a) serial na 10
justynad123

a teraz lece oglądać na DC 14 odcinek *.*

justynad123

nuu racja. ej a gdzie można obejrzeć w necir powtórki odcinków?

ocenił(a) serial na 10
lofffu

ja oglądam na dwóch jedno to b a j e . p l a drugie to l a s t c a s t . p l a po hiszpańsku wszystkie znjdziesz na d a i l y m o t i o n . c o m

ocenił(a) serial na 3
justynad123

Po co zakładacie 50 takich durnych wątków, nie lepiej założyć jeden, a nie zaśmiecać filmweb?

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

chyba nie ;))

ocenił(a) serial na 10
justynad123

http: / / v i d e o.a n y f i l e s.p l/ S e a r c h. j s p tu są po polsku (bez spacji)

Karola094

violettareal. blogspot. com tu odcinki po polsku i po hiszpańsku