PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak dobrze wiecie- jutro zakończenie roku, niestety :c

A z tym i rozpoczęcie wakacji. Właśnie, macie już jakieś plany na wolny czas? ^^

Sebek7771

Mam zamiar trochę pomieszkać w Grudziądzu, a resztę czasu na orliku i nad Wisłą. No i przed komputerem XD Miałam jechać na kolonie w sierpniu na dwa tygodnie, ale nie chciałam jechać nad morze do Kołobrzegu, w którym byłam, i jeszcze akurat wtedy mam urodziny (fajnie by było jakby mi stołówka sto lat śpiewała, jak ludziom na zimowisku xd).
A jak u Ciebie? :D

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Dlaczego niestety? :D Ja jadę na obóz do Bułgarii i gdzieś z rodzicami, a tak ogólnie to będę siedzieć w mieście.

ocenił(a) serial na 3
haricchi

Niestety, bo przez całe wakacje Sebek będzie tęsknił za dziewczyną przed którą ośmieszał się na łyżwach *O* SOŁ MACZ LOW :3
Ooooo, fajnie, Bułgaria podobno ciekawe miejsce :D

KeThA

Tęsknię tylko za tobą <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Już się nie pogrążaj ^^ Nadal chcę wiedzieć, JAK ONA MA NA IMIĘ? ;>

KeThA

Sara. Taka z Wrocławia. Pewnie znasz ;>

KeThA

Lub z okolic Wrocławia, wybacz xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nareszcie. Już miałam dość nawet grania w karty.
W wolnym czasie zamierzam Cię irytować jeszcze więcej niż normalnie :3 Już szykuję materiały! XD

użytkownik usunięty
Sebek7771

Spędzać czas na świeżym powietrzu! Wow to do mnie nie podobne :D

ocenił(a) serial na 9
Sebek7771

Uff już pow zakończeniu. Wójt nam życzył spokojnych świąt, nobody normal

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Spać. Oglądać jak Fiolka się przewraca (Podletta forever). Spać. Spać. Jeść. Spać. O i jeszcze, spać.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Na dwa ostatnie tygodnie ciocia mnie do Włoch zabiera i jeszcze nad jakieś jezioro mam podobno jechać z rodziną, ale ogólnie to pewnie jak zwykle prawie całe wakacje spędzę śpiąc i siedząc przed komputerem.

ocenił(a) serial na 5
Sebek7771

Wakacje to ja mam od kwietnia ;d. Wynudziłam się niemiłosiernie i nie mam ochoty siedzieć kolejne 2 miesiące w domu, dlatego idę do pracy ;D

Violetowa00

Hej, jak tam wyniki? :D

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

W miarę dobrze, ale wiadomo mogło być lepiej, a jak u Ciebie ? ;D

Sebek7771

Nom, nieźle xd jadę sobie na kolonie, a tak to w domu :( będę szaleć w te wakacje! :))