piszecie cały czas że albo leon albo tomas jest lepszy a widzieliście zachowanie braco
Cóż, od początku widać, że Violetta go kręci :). Było mnóstwo sytuacji, kiedy z powodu Tomasa czy Leona rezygnował ze swoich podchodów. Między innymi:
#Kiedy Violetta została zamknięta w składziku, ale po godzinie bezczynnego siedzenia dopiero wpadła na GENIALNY pomysł wyjścia przez okno, brakło może pół minuty, jak książe Braco uwolniłby księżniczkę Violettę z "wieży".
#Widząc, że któryś z głównych chłopaków szedł do Violi (nie pamiętam dokładnie) bodajże po przesłuchaniu/bądź przed Braco chciał wręczyć jej kwiaty, widząc jednak Głównego, wyrzucił je i zrezygnował, bojąc się, że nie ma szans.
#No i sytuacja, kiedy Viola pyta się Braco, czy widział może Leona (poprawcie, jeśli się mylę) a ten mruczy po rosyjsku coś, przewraca się i daje dyla.
Dodać do tego dzisiejszą sytuację i wiele innych, między innymi reakcje, kiedy ktoś rozmawia o Violi, ględzenie po rosyjsku i wypisz wymaluj mamy tutaj zauroczenie/miłość która w połączeniu z jego nieśmiałością jest przeurocza!
Moja siostra dla przykładu jest ewidentnie pro Braco, mi też jest go trochę szkoda. Bo jednak przy wszystkich dziewczynach zapomina dosłownie hiszpańskiego i przez to musi z boku patrzeć na szczęście/nieszczeście innych w związkach, samemu będąc singlem przez nieśmiałość. Bardzo się cieszę, że teraz Braco ma Napo (nie czuję, że rymuję), bo dzięki temu nie jest taki osamotniony z tym wszystkim.
Niemniej, jak dla mnie to on jest przesłodki i dobrze tańczy, życzę mu szczęścia, ale nie z Violettą. W ogóle, żałuję, że prawie każdy chłopak w Studio do niej lgnie. Tak być nie powinno.
było też sporo innych scen ;p choćby ta wczorajsza, kiedy vilu w 9 upadł pamiętnik braco chciał podbiec i go podnieść, ale zrobił to Leon, no i nie policzyłabym tego wszystkiego. Co do przesłuchania i składziku, to była kwestia kilkunastu minut ;d no i musiała tam podopychać różne rzeczy, może z początku nie sądziła że ma tyle siły
Oj tak, bardzo podobał mi się jego taniec Kalinka xd mogłabym to oglądać godzinami. Poza tym jest uroczy, to jest zachowanie gdy Violetta podejdzie. ;d
kalinka w dubbingu brzmiało strasznie koślawo ;p;p z oryginalnym, równym kalinka wyglądało to wprost, czysto i zaje.biście epicko :D
Braco jest najlepszy ;D <3 a według mnie to pasowałby do każdej dziewczyny oprócz Violetty ;d bo do niej i tak już za dużo osób zarywa xd nawet z Ludmiłą by mi bardziej pasował ;D mam nadzieję że Braco będzie bardziej odważny :D