PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

chłopaki

ocenił(a) serial na 10

piszecie cały czas że albo leon albo tomas jest lepszy a widzieliście zachowanie braco

ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

Cóż, od początku widać, że Violetta go kręci :). Było mnóstwo sytuacji, kiedy z powodu Tomasa czy Leona rezygnował ze swoich podchodów. Między innymi:
#Kiedy Violetta została zamknięta w składziku, ale po godzinie bezczynnego siedzenia dopiero wpadła na GENIALNY pomysł wyjścia przez okno, brakło może pół minuty, jak książe Braco uwolniłby księżniczkę Violettę z "wieży".
#Widząc, że któryś z głównych chłopaków szedł do Violi (nie pamiętam dokładnie) bodajże po przesłuchaniu/bądź przed Braco chciał wręczyć jej kwiaty, widząc jednak Głównego, wyrzucił je i zrezygnował, bojąc się, że nie ma szans.
#No i sytuacja, kiedy Viola pyta się Braco, czy widział może Leona (poprawcie, jeśli się mylę) a ten mruczy po rosyjsku coś, przewraca się i daje dyla.

Dodać do tego dzisiejszą sytuację i wiele innych, między innymi reakcje, kiedy ktoś rozmawia o Violi, ględzenie po rosyjsku i wypisz wymaluj mamy tutaj zauroczenie/miłość która w połączeniu z jego nieśmiałością jest przeurocza!
Moja siostra dla przykładu jest ewidentnie pro Braco, mi też jest go trochę szkoda. Bo jednak przy wszystkich dziewczynach zapomina dosłownie hiszpańskiego i przez to musi z boku patrzeć na szczęście/nieszczeście innych w związkach, samemu będąc singlem przez nieśmiałość. Bardzo się cieszę, że teraz Braco ma Napo (nie czuję, że rymuję), bo dzięki temu nie jest taki osamotniony z tym wszystkim.

Niemniej, jak dla mnie to on jest przesłodki i dobrze tańczy, życzę mu szczęścia, ale nie z Violettą. W ogóle, żałuję, że prawie każdy chłopak w Studio do niej lgnie. Tak być nie powinno.

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

było też sporo innych scen ;p choćby ta wczorajsza, kiedy vilu w 9 upadł pamiętnik braco chciał podbiec i go podnieść, ale zrobił to Leon, no i nie policzyłabym tego wszystkiego. Co do przesłuchania i składziku, to była kwestia kilkunastu minut ;d no i musiała tam podopychać różne rzeczy, może z początku nie sądziła że ma tyle siły

ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

Oj tak, bardzo podobał mi się jego taniec Kalinka xd mogłabym to oglądać godzinami. Poza tym jest uroczy, to jest zachowanie gdy Violetta podejdzie. ;d

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

No jest boski : Kalinka, Kalinka, Kalinka, Maja :D czy jakoś ttak xD

ocenił(a) serial na 10
jessi140

dokładnie. to było fenomenalne. :D

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

kalinka w dubbingu brzmiało strasznie koślawo ;p;p z oryginalnym, równym kalinka wyglądało to wprost, czysto i zaje.biście epicko :D

Natka17_2

Braco jest najlepszy ;D <3 a według mnie to pasowałby do każdej dziewczyny oprócz Violetty ;d bo do niej i tak już za dużo osób zarywa xd nawet z Ludmiłą by mi bardziej pasował ;D mam nadzieję że Braco będzie bardziej odważny :D

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

ale ta kalinka była dobra haha :)