PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

Co sądzicie? Mi najbardziej się podobało jak Violetta śpiewała z Leonem . Ej tomas i violetta wyjaśnia coś sobie o tej randce czy nie?

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

bd sobie wyjaśniać w następnym odcinku ale vilu tak do końca nie uwierzy. Bd miała moment zawieszenia- złego zawieszenia- z leonem, tzn zdystansuje się do niego na moment, ale potem wszystko wróci na właściwe tory ;)

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

czemu będzie zwieszenie? na ile odcinków?

leonivillu

jakieś 2 xd
bo dzis bedzie, jak powie, ze nikogo czy tam wybrała Tomasa, i Leon bd zły, ale chyba w nastepnym sie pogodzą. ;d

ocenił(a) serial na 6
leonivillu

ich relacje powinny się wyprostować do 31odc z tego co pamiętam, czyli 2-3. Teraz powiedziała dwa razy "leon; a do mnie (coś czujesz)? -Do ciebie też, ale tak nie powinno być. 26 odcinek". "leon; nie zaprzeczysz, że śpiewając ze mną czujesz to samo, co myślałaś że czujesz tylko śpiewając z tomasem. -Tak, ale nie chcę żebyś mówił takie rzeczy. 28odc" i ogólnie takie mniej więcej nastawienie. W 31 już się nie kłócili, o ile pamiętam.

Enterraz

hehehehe, a w 35 odcinku, gdy Leon mówi sześciopakowi o pocałunku z Vilu, mina szczura była bezcenna, ąz ten cały szesciopak (chyba) zniknął. ;D

ocenił(a) serial na 6
pieczonykurczak

mam gdzieś tłumaczenie ich rozmowy sissy mi podesłała.

ocenił(a) serial na 6
pieczonykurczak

I to prawda, monobrew był bardzo nieszczęśliwy :3

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

hhaha,i fajnie

leonivillu

Odcinek pod względem Jade (żade nie wiem jak to się pisze) jeden z najlepszych dawno się tak nie uśmiałam i ten ,,duch marii" hahah

santanashadow

No,ale Matias to świnia!Żeby tak straszyć rodzoną siostrę?Moja siostra to mnie zamykała w schowku na pościel ale to nic w porównaniu z tym.przecież ten kretyn wie,że jego kretyńska siostra uwierzy we wszystko.Z drugiej strony go rozumiem,bo nie ma gdzie mieszkać ale...

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

on ratował się jak mógł, jade chciała go wypieprzyć kochana siostrzyczka, mimo że nie miał gdzie mieszkać i mu wyrywała jedzenie z rąk. A tej, cóż, kretynce nie mogło się stać nic poza tym, że była lepsza dla ludzi, a w drugą stronę; matias żył jak zaszczuty pies kradnąc jedzenie i żyjąc na strychu bo inaczej trafiłby do więzienia. Na jego miejscu też nie miałabym skrupułów :>