PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

nie dla dzieci

ocenił(a) serial na 1

może i ciekawy ale są tam treści które nie powinny być dopuszczone do dzieci zdrady chodzenie
z dwoma facetami jednocześnie itp. Na kanale dla dzieci serial nie powinnien być ale dla
dorosłych tymbardziej nie

użytkownik usunięty
anaallyson

Chodzenie z dwoma facetami naraz? Czy ja o czymś nie wiem?

ocenił(a) serial na 2
ocenił(a) serial na 4
One_Direction

Zgadzam się...

ocenił(a) serial na 4
anaallyson

Yyyyyy?

ocenił(a) serial na 2
anaallyson

A no tak... Konto założone dzisiaj... I wszystko jasne.

użytkownik usunięty
One_Direction

Praktycznie wszyscy którym się nie podoba zakładają konta by napisać jakie to słabe. Zaraz uruchomi mu/jej się limit.

ocenił(a) serial na 2

Zawsze tak jest. A oni nawet nie mają pojęcia o limicie i takie zdziwienie później...

ocenił(a) serial na 1
One_Direction

ja tu nietylkko krytykuje chciałam dobrze także ocennic innych dobrze bo w
wiele seriali kom i telek oceniłam n7 lub 10 sorka -a błędy

anaallyson

W tym oto serialu nikt nigdy nie chodził z dwoma facetami jednocześnie :)
Główna bohaterka ma rozterki sercowe między dwoma, tyle ;)

ocenił(a) serial na 2
anaallyson

Jeżeli niewłaściwe treści są w serialiku, w którym osiemnastolatkowie poprzestają na trzymaniu się za rączki, "imprezują" przy soku i babeczkach, a za szczyt wulgarności uznają słowo "głupi"... to nie wiem na jakim ty świecie żyjesz. Właściwe treści są, rozumiem, tylko w Klubie przyjaciół Myszki Miki?

ocenił(a) serial na 3
anaallyson

A ja w sumie się zgadzam - jak zawsze inna. Ale jeżeli dzieci naoglądają się takich rzeczy i taka Violetka jest dla nich idolem to nie chcę myśleć, co z nich wyrośnie. A patrzą bez takiego obiektywnego spojrzenia. To co robi główna bohaterka jest dobre. No, ale co poradzić?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

E tam. Mam wrażenie, że dzieci wzorują się na tym, co widzą u dorosłych. A jak są puszczone samopas cały dzień, kiedy rodzice w pracy a dziecko ogląda telewizję godzinami, to choćby się mu puściło "Było sobie życie", to i tak nie będzie mieć całkiem zdrowego podejścia. TV w większej części to pralnia mózgów.

ocenił(a) serial na 10
anaallyson

Cóż, to Fjolki trzeba dorosnąć.

ocenił(a) serial na 3
anaallyson

Aha.
Jak dzieci oglądają takie "bajki",w których się biją,wyzywają i krew się leje,to jest dobrze? (zaczynam gadać jak mój wujek :o) A w serialu nikt nie chodzi z dwoma facetami jednocześnie i zdrady takiej w dosłownym sensie też nigdy nie było.

ocenił(a) serial na 1
anaallyson

Ok. Wybaczta mi że obrazilam wam the be st. Serial. A wy sobie zalozyliscie konto by robić to samo i obrazacie tych co skrytykowali wasz kochany serial. Ojciec Violetty zdradzał narzeczoną z guwernantką. O i wybaczcieee mi

ocenił(a) serial na 2
anaallyson

Zdradzał narzeczoną z guwernantką? Mówimy o tym samym serialu?
Serial ma mnóstwo wad, ale akurat jest wręcz zbyt dziecinny, na pewno nie nieodpowiedni dla dzieci.

ocenił(a) serial na 3
anaallyson

Niewielu- prawie nikt- traktuje ten serial jako ulubiony. Nie, założyyliśmy tu konto, aby DYSKUTOWAĆ między sobą. Osoby, które krytykują ten serial są znacznie rzadsze od tych, którzy go lubią. Zdrada? Wiesz, czym jest zdrada? Daruj, ale kompromitujesz się.

anaallyson

Ahahahahahaha xDDDD

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Ten serial gwałci moje szare komórki !

Nie rozróżniam- sarkazm czy wypowiedź? xDD

Sweet_Raspberry

Sarkazm również zalicza się do wypowiedzi ;d

Sebek7771

Dosze, sarkazm czy NIE sarkazm?
Pasuje?

ocenił(a) serial na 10
anaallyson

No! Ja to chyba skończę oglądać! Przecież słodkie podkolanówki, koroneczki, jednorożce są +18. W 1 sezonie był Tomasz, który ociekał wulgarnością.