PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

hej, moglibyście podać mi linki do następnych odcinków ? szperam w internecie, ale nigdzie nie
mg znaleźć całych..
mogą być w obojętnie jakim języku (chociaż chętnie pooglądałabym w języku angielskim, jeśli to
możliwe). z góry dzięki. :)

ocenił(a) serial na 10
Dani_8

po hiszpańsku:
capitulosdevioletta. com

użytkownik usunięty
Dani_8

Ja widziałam tylko po hiszpańsku na capitulos devioletta. com lub dai lymotion. com

ocenił(a) serial na 9
Dani_8

dzięki. :)

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

www.violettaonline.ar , tam jest względnie dobra jakość, pojawia sie od razu po wydaniu, nie spłaszczony ekran. Żyć nie umierać ;p po hiszpańsku, jak chce w innych językach to spytaj sissi Annie rommy (Ania vilu, mam ja w znajomych) powinna wiedzieć.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A wiesz gdzie mozna przeczytać streszczenia powyżej 36 odcinka ?

ocenił(a) serial na 6
niewidzialna_3

właśnie streszczeń znaleźć nie mogę w ogóle, na którymś blogu były po polsku ale już nie pamietam gdzie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

violettadisney.blox.pl
A tak wgl to Violetta zostanie przyłapana

ocenił(a) serial na 6
marysia000_filmaniak

dzienks. Co masz na myśli? Jade?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

TAK. A w tym odc., co bd przedstawienie, Vilu zagra główną rolę i German wtargnie bo ta wiedźma pewnie wszystko mu wypaple. Ale na oficjalnej stronie jest pewna nieścisłość, bo dzisiaj German i Jade zerwali ze sobą, a w streszczeniu jutrzejszego odcinka jest mowa o ślubie.

ocenił(a) serial na 6
marysia000_filmaniak

bo do jutra się zgarną
violetta odmówi a to naty miała zagrać główną rolę.
violetta wpadnie tam dosłownie na ostatnią chwilę.

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

Vilu powie prawdę ojcu. a nie wiecie jak z Angie? w którym odcinku się mniej więcej ujawni? ;d

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

violetta dowie się o niej w 70. potem bd małe zachachmęcenie, ale german dowie się w 76