Ja tam nie rozumiem dlaczego mają się z niej śmiać :) Całkiem ładnie wyglądała w tym stroju.
dokładnie...jak dla mnie to nawet ślicznie, ale w ogóle cały ten dzień miała spaprany...i Tomas nie chciał z nią gadać i Ludmiła się na nią uwzięła...
ciekawe co będzie dalej :)
w odcinku 7 (dzisiejszy) ... wydrapałabym oczy Ludmile ... normalnie babsztyl rozwala możliwość zaprzyjaźnienia się z kimś innym. A to wszystko dlatego że jest zazdrosna o Tomasa ... ufff ... babsztyl wredny ;/
a dzisiaj ( 8 )...aaaaa...najchętniej bym zamordowała Ludmiłę, co za flądra ...wryyyyy :/
po co ona się wpycha gdzie jej nie trzeba ?!?!?!?
Nawet nie gadaj ... bo dziś to jej fałszywość i bezczelność doszła chyba do apogełum ...
Mam taką ochote potrząsnąć Ludmiłą i walnąć o ściane ... heeeh ...
Ale Vilu nieźle sobie radzi :) Bardziej przykro mi z powodu Tomasa, biedak zakochany po uszy a tu kłoda za kłodą na jego drodze do Vilu ... eh .. Miłość :P :) :)
no tak ... ale i tak mi go szkoda ;/ ... jest za przystojny żeby tak mu źle było ... Zresztą to wszystko to wina tej flądry Ludmiły ... ehhhh ... heh
nie wyglądała ładnie wyglądała pięknie a wszystkie jej zazdrościły a Ludmiła to debilka jak można być taką wredną i jeszcze nadodatek przerobiła film co rozmawiała z Tomasem
szkoda że tylko Leon to zauważył (jej przebranie nie Ludmiłe - ona ma okropny charakter podobny do tej blondynki z HSM nie pamiętam jak się nazywa, ale takie jest życie i każdy pewnie zna taką osobę z okropnym charakterem (nie osobiście) i ciągle rzuca kłody pod nogi
Ta blondynka z HSM to Sharpay c: To już chyba taka era ze prawie każdy film/serial ma jakiś „czarny” charakter, akurat w HMS i serialu Violetta są to dwie irytujące i wku*wiajace blondynki :D
Ehh a ja tam mam w realu takiego wroga, który ciągle stara mi się dopiec ba nawet dwóch bo to niestety bliźniaczki są :)
niestety ja też znam jedna taką osobe ;/ ...cóż są ludzie i parapety...oczywiście Ludmiła należy do tych drugich
Właśnie Sharpay dzięki :) Nie wiem czy współczuć tych bliźniaczek, ale przyznam się że zawsze chciałam mieć brata bliźniaka a nie siostrę (mam za to 2 braci młodszy i starszy)
Widziałam to i już się nie mogę doczekać kiedy obejrzę calutki 1 sezon i puszczą 2 :D Ehhh jutro piątek ja tak kocham weekendy, ale niestety wtedy nie ma Violetty ;c
Nie trzeba póki co to ja daje im nieźle popalić ;p Też chciałam kiedyś mieć bliźniaczkę ale to jak byłam mała, teraz jestem szczęśliwa ze taka ja jest tylko jedna xD Przynajmniej masz wesoło w domu :D Też mam brata młodszego ale i tak go praktycznie nie widuje ;c
Mój młodszy brat trenuje karate i po treningu zamiast być zmęczony ma jeszcze więcej energii niż zwykle wcześniej nie mogłam przez to się uczyć i musiałam czekać aż zaśnie :)