PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ojojoj oj ;)

ocenił(a) serial na 8

po dzisiejszym odcinku aż mi szkoda Vilu...wam też ? ;(

ocenił(a) serial na 3
agatag977

Ja tam nie rozumiem dlaczego mają się z niej śmiać :) Całkiem ładnie wyglądała w tym stroju.

ocenił(a) serial na 8
Jullliana

dokładnie...jak dla mnie to nawet ślicznie, ale w ogóle cały ten dzień miała spaprany...i Tomas nie chciał z nią gadać i Ludmiła się na nią uwzięła...
ciekawe co będzie dalej :)

ocenił(a) serial na 6
agatag977

w odcinku 7 (dzisiejszy) ... wydrapałabym oczy Ludmile ... normalnie babsztyl rozwala możliwość zaprzyjaźnienia się z kimś innym. A to wszystko dlatego że jest zazdrosna o Tomasa ... ufff ... babsztyl wredny ;/

ocenił(a) serial na 8
Ana94

a dzisiaj ( 8 )...aaaaa...najchętniej bym zamordowała Ludmiłę, co za flądra ...wryyyyy :/
po co ona się wpycha gdzie jej nie trzeba ?!?!?!?

ocenił(a) serial na 6
agatag977

Nawet nie gadaj ... bo dziś to jej fałszywość i bezczelność doszła chyba do apogełum ...
Mam taką ochote potrząsnąć Ludmiłą i walnąć o ściane ... heeeh ...
Ale Vilu nieźle sobie radzi :) Bardziej przykro mi z powodu Tomasa, biedak zakochany po uszy a tu kłoda za kłodą na jego drodze do Vilu ... eh .. Miłość :P :) :)

ocenił(a) serial na 3
Ana94

Taak biedaczek, ale o miłość trzeba walczyć :d

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

no tak ... ale i tak mi go szkoda ;/ ... jest za przystojny żeby tak mu źle było ... Zresztą to wszystko to wina tej flądry Ludmiły ... ehhhh ... heh

ocenił(a) serial na 10
agatag977

nie wyglądała ładnie wyglądała pięknie a wszystkie jej zazdrościły a Ludmiła to debilka jak można być taką wredną i jeszcze nadodatek przerobiła film co rozmawiała z Tomasem

Adunia10

szkoda że tylko Leon to zauważył (jej przebranie nie Ludmiłe - ona ma okropny charakter podobny do tej blondynki z HSM nie pamiętam jak się nazywa, ale takie jest życie i każdy pewnie zna taką osobę z okropnym charakterem (nie osobiście) i ciągle rzuca kłody pod nogi

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Ta blondynka z HSM to Sharpay c: To już chyba taka era ze prawie każdy film/serial ma jakiś „czarny” charakter, akurat w HMS i serialu Violetta są to dwie irytujące i wku*wiajace blondynki :D
Ehh a ja tam mam w realu takiego wroga, który ciągle stara mi się dopiec ba nawet dwóch bo to niestety bliźniaczki są :)

ocenił(a) serial na 8
MrsMellark

niestety ja też znam jedna taką osobe ;/ ...cóż są ludzie i parapety...oczywiście Ludmiła należy do tych drugich

ocenił(a) serial na 10
agatag977

No dokładnie c:

MrsMellark

Właśnie Sharpay dzięki :) Nie wiem czy współczuć tych bliźniaczek, ale przyznam się że zawsze chciałam mieć brata bliźniaka a nie siostrę (mam za to 2 braci młodszy i starszy)

malaikat

i znalazłam coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=gNZEeuhorTg&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Widziałam to i już się nie mogę doczekać kiedy obejrzę calutki 1 sezon i puszczą 2 :D Ehhh jutro piątek ja tak kocham weekendy, ale niestety wtedy nie ma Violetty ;c

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Nie trzeba póki co to ja daje im nieźle popalić ;p Też chciałam kiedyś mieć bliźniaczkę ale to jak byłam mała, teraz jestem szczęśliwa ze taka ja jest tylko jedna xD Przynajmniej masz wesoło w domu :D Też mam brata młodszego ale i tak go praktycznie nie widuje ;c

MrsMellark

Mój młodszy brat trenuje karate i po treningu zamiast być zmęczony ma jeszcze więcej energii niż zwykle wcześniej nie mogłam przez to się uczyć i musiałam czekać aż zaśnie :)

ocenił(a) serial na 10
agatag977

Troche szkoda... ale wiadomo, że potem będzie dobrze, Vilu jest twarda i radzi sobie z problemami. W sumie bez takich momentów serial nie byłby tak naturalny i realistyczny :) nie może być ciągle różowo, czasem trzeba nawet popłakać ;)