PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeśli ich nie lubicie to zatrymajcie to dla siebie a nie obrażacie, nie macie szacunku, ja na was też mogę powiedzieć że jesteście żałośni i co miło?

ocenił(a) serial na 6
domka1702

Bardzo nie miło. Depresja teraz mnie wykończy.
Sorry, ale kłócić się z Tobą nawet nie ma większego sensu tak jak z tymi co obrażają aktorów grających w Violetcie.
Dlaczego z Tobą nie ma co się kłócić? A no jeśli uważasz, że Violetta to arcydzieło i oceniasz ją na 10 to współczuję słabej orientacji w filmach i serialach, bo jeśli Violetta to serial na 10 to inne są 40/10.
Oczywiście wiem, że każdy ma inny gust, ale ocena 10 to powinna być ocena składowa, czyli jakość Audio, Dubbing, jakość wideo, i gra aktorska.
Jakość Audio no nie oszukujmy się jest 5/10, a dubbing kompletnie słabo dopasowany, co do jakości wideo nie mam się do czego doczepić. No, a gra aktorska na 10/10 raczej nie zasługuje, no chyba, że oceniamy wygląd nawet ładnych aktorek( w mojej ocenie nawet jak na mój wiek).

A czemu nie ma co się kłócić z osobami, które je obrażają? Osoby, które obrażają postacie z Violetty, albo:
1) Nigdy nie oglądali Violetty i nie mają co robić w domu to muszą obrazić jakąś produkcję ot tak sobie.
2) Nie lubią produkcji kierowanych pod grupę wiekową 10-16 lat.
3) Uważają się za dorosłych mając 14 lat i, gdy słyszą w szkole "Violetta" to nóż w kieszeni im się otwiera.

Reasumując obie grupy są nie warte uwagi.
Violette znam tylko z popołudniowego oglądania przez córkę.

domka1702

Mowisz bardzo dobrze. Zgadzam sie z toba. Tylko gdybys mogla wytumaczyc to Kadarce to jej nick. Bo ona najbardziej ja obraza.
PS. Mam problemy z klawiatura

domka1702

Ja nie wiem o co wy macie taki wielki problem. To nie jest telenowela o problemach życia tylko telenowela dla dzieci. Głównie ze szkoły podstawowej, co oni mają oglądać? Dajcie im spokój. Kiedy wy miałyście po 10 czy 12 lat to oglądałyście pewnie jedynie programy publicystyczne? Wyluzujcie dziewczyny.

ocenił(a) serial na 2
domka1702

To tak jakbym ja powiedzial tepy dzieciaku, ze jak Ci sie podoba to zachowaj to dla siebie...
Denerwuja mnie takie ulomne dzieciaki jak ty, ktore jedyny argument jaki moga wymyslic to: nie podoba sie, nie komentuj.