PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

recenzje

ocenił(a) serial na 8

Hejka, jak wiecie, niedawno w ksiegarniach pojawily sie ksiazki z violetty. Chcialabym sobie kupic, ale niewiem,
czy warto, wiec czy ktos, kto ma, moglby mi napisac, co tam jest i czy ogolnie, sa to fajne ksiazki. Czyli niech
napisze o nich recenzje. Z gory dziekuje.
Przepraszam za bledy, ale przez tydzien, nie bede miala laptopa i musze sie obyc z tabletem siostry.

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

"W moim świecie" oraz "Rozdarte serce" jak dla mnie nie są warte przeczytania. Książka na 30 minut, a i tak wszystko wiesz z serialu. Polski jest zwyczajnie skaleczony w tej książce, ciężko się czytało. Żałuję, że kupiłam, szczerze mówiąc.
Ale za to "Sekrety i marzenia Violetty" są świetne. Podobają mi się opisy uczuć. Poza tym, dużo wiadomości na temat wcześniejszego życia Violetty, polecam, warto wydać pieniądze.
Tylko, tak się zastanawiam? Ile lat ma Violka w pierwszym sezonie? Bo mnie się wydawało, że 17, ale w tej książce jest napisane, że 16.

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

W 1 odcinku miała 17 urodziny.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Też mi się tak wydawało. No to błąd w tej książce jest.

Slytherinka

Książka zawsze różni się od serialu. Sekrety i marzenia jest z nich wszystkich najmniej oplacalne-najdrozsza, najwieksza, pisania ogromną czcionką, mało tekstu.