Wy też zauważyłyście dziwne zachowanie Brako w obecności Vilu? Według mnie on się w niej
zadłużył :) tylko jest nieśmiały ;)
a co wy na to?
też mi się tak wydaje. Trochę mi go szkoda, bo jest na prawdę fajną sympatyczną postacią. Mam nadzieję, ze skończą się te "podchody", albo sprawa się wyjaśni ;))
Brako na stówe jest w niej zabujany.I w każdym odcinku chce z nią pogadać,ale zawsze ktoś mu się wtryni.Jak nie Tomas to Leon :D
Dokładnie, przykładem może być dzisiejszy 16 odcinek.
Czy on się w ogóle do niej odezwał? Bo jakoś sobie nie przypominam ;)
Jestem pewna, że jemu z Vilu nie po drodze i nic z tego nie będzie, ale chciałabym, aby był szczęśliwy z kimś innym i przydałoby się wreszcie rozwinąć jego wątek choć odrobinę. Nadal nie wiem, skąd Brako tak właściwie jest :)
Wydaje mi sie, że jest z Rosji lub Ukrainy.
Może jestem dziwna, ale chciałabym, by był z Violettą. jest taki inny niż zazwyczaj bohaterowie seriali, a naprawdę postać ma duży potencjał.
Takie nietypowe powiązanie ... heh no powiem ci, że było by ciekawie :)
A co do jego pochodzenia, to nie wieadomo, bo w wielu krajach mówi się po rosyjsku (kraje dawnego ZSRR) ... więc nie zdziwie się że pochodzi z równie egzotycznego kraju .. :)
Brako jest z Rosji bo nawet jak mówi "W moim kraju określenie to Ząb za Ząb" a tam to słowo pojawiło się najwcześniej ;p