A tam, jak AdWi będzie to super :D
Ech, nie mam czasu zbytnio oglądać... po raz pierwszy od kilku dni miałam czas się dorwać do kompa wgl :D
Hej, hej :D
Jedyne co o nich słyszałam, to to, że spędzili ze sobą noc. I w sumie tyle XD
No, a co dopiero ucznia z klasy maturalnej... XD
Oj tam, oj tam, nie obrażę się, jak mi trochę pospoilerujesz, bo i tak pewnie w środę zabraknie czasu obejrzeć :D
leki jej się kończą...
no i gdy się dowie, że dwóch mężczyzn, z którymi próbowała wyswatać córkę jest zajętych (falko- ma żonę, Przemek- będzie miał dziecko)...
I tam będzie operować z Adaasiem, gdyż Konica będzie zajęty ( jedzeniem)
O mnie się nie musisz martwić
Jedzeniem, jedzeniem... a że Agatka pojedzie za mareczkiem do nałęczowa, to Wiki będzie mieć wolny czas i pójdzie z Adasiem do parku linowego...
Po staremu... Wstaje rano, ide do szkoly, udaje, że coś umiem w szkole, wracam, odrabiam, co ważniejsze, oglądam GG, siedze troche w internecie( ew. ucze sie) , czasem cos jeszcze obejrze , znowu w internecie i ide spać...
A u ciebie?
Ohoho, park linowy? :D
GG? Yyy...
A ledwo znajduję czas na Internety jak widać :D
Ej, właśnie moja mama ogląda na Jedynce film "Miłość z przedszkola 2". NIEMIECKI film. Patrzę na chwilę, co tam jest, patrzę, a tam scena z imprezą. I patrzę, a tu z głównym bohaterem kto tańczy? LODOVICA. Ale ona tam tak epizodycznie tylko. Tylko skąd ona się wzięła w niemieckim filmie? O.o
Gg- Gossip girl-plotkara
Rly? Lodo jest ? Ja ten film pare lat temu oglądałam i tego nie pamiętam...
Jak widać jest wszechstronnie utalentowana...