PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

wie ktoś może

ocenił(a) serial na 10

Może ktoś z was wie czy związek cami i maxiego przetrwa. Ogladałam 27 odcinek i po tym pocałunku coś do siebie mówili ale nie rozumiem moze ktoś przetłumaczyć albo cokolwiek będe wdzięczna

użytkownik usunięty
Natka17_2

Powiedzieli, że nic do siebie nie poczuli, czy coś takiego.

ocenił(a) serial na 10

szkoda :(

ocenił(a) serial na 3
Natka17_2

Tak, mówili, że nic nie poczuli i że będą dalej przyjaciółmi. Aczkolwiek dużo osób twierdzi, ze tylko nie chcieli psuć przyjaźni i jeszcze będą razem...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mi się wydaje, że oboje mogli coś poczuć, ale wydaje mi się, że to raczej Camili podoba się Maxi, a Maxiemu, jak to u niego bywa, za chwilę minie

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Myślę, że w końcu obojgu przejdzie. Może Maxi znadzie sobie inną, a Camila będzie zazdrosna, aż wreszcie się zorientuje, że już nic nie czuje? Tak wgl. to szkoda mi pary Broduey - Camila, pod koniec 1 sezonu byli taką słodką parą<3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

a tak w ogóle co się z nimi stało ?

ocenił(a) serial na 3
Ania76_2

W odcinku 27 się pocałowali, a potem powiedzieli sobie, że nic nie poczuli...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Aaa! Chodzi Ci o Brodueya i Camilę - nie mam pojęcia, szczerze mówiąc. Oglądałam 72 odcinek dopiero, ale tam są słodką parą, w 80 jeszcze też (znaczy, chyba nie oficjalną parą, ale wiesz) zakochani super, słodko,a później w 20 chyba Camila zaczyna się za Maxim rozglądać :( Ja chcę Brodueya z Camillą!

ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

Znalazłam na stronie MundoVioletty przetłumaczoną rozmowę Maxiego i Camili po pocałunki. O to ona.
Camila i Maxi

- Ty jak się czujesz?
- Nie wiem, nie wiem a ty?
- To było uczucie trochę
- Tak trochę
- Dziwne dziwne
- Tak to te słowo
- Maxi mogę ci zadać pytanie?
- Tak jakie?
- Powiesz mi prawdę
- Obiecuję ci.
- Czułeś coś?
- Naprawdę nie wiem.
- Proszę
- Nic nie czułem
- Jak dobrze jak także.
- Nie naprawdę
- Naprawdę.
- O jak wspaniale
- Więc możemy dalej być przyjaciółmi
- Najlepszymi przyjaciółmi na świecie
-jak zawsze haha.
- Dobrze muszę już iść mama na mnie
czeka z kolacją.
- Okey dawaj.
- Nie nie najlepiej nie
- Nie
- Idę
- Cześć
- Cześć Maxi

ocenił(a) serial na 10
sara637

szkoda że nic do siebie nie czują ale ciekawe z kim bedzie camila :(

ocenił(a) serial na 10
Ania76_2

Szkoda Szkoda ale mam nadzieję że będzie się coś między nimi dziać. Bo bardzo bym chciała żeby byli razem.

ocenił(a) serial na 10
sara637

to żówik ja też :)

ocenił(a) serial na 10
sara637

ale ciekawi mnie jeszcze co powiedziała camila jak rozmawiała z fran na ławce ? :)

ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

A w którym odcinku to powiem to zaraz znajde i Ci tutaj dam komentarz z Tłumaczeniem.

ocenił(a) serial na 10
sara637

odc 27

ocenił(a) serial na 10
sara637

też bym była wdzięczna :)

sara637

Nie ma tego tłumaczenia na blogu nie wstawiałam może któregoś dnia do tłumaczę tą rozmowę jak będę miała trochę czasu.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Aha. Ale no i tak jesteś ze muszę powiedzieć zaje*******bista bo wstawiasz tłumaczenia i jestem Ci za to wdzięczna.

Natka17_2

Rozmawiały o Violetcie i Camila powiedziała też dla Francesci że całowała się z Maxi i poprosiła żeby nikomu o tym nie mówiła. To tyle.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

ok dzięki :)