PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6712
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zona Germana nie powiedziała mu, że ma siostre? Przecież utrzymywały kontakt ze sobą więc to byłoby niemożliwe. A moze on o niej wie? ale skoro by wiedział to znałby ją i jej wygląd choćby ze zdjęcia. Obejrzałam dopiero 15 odcinków, dlatego też jestem do tyłu:) może ktos wytłumaczyć?

eldzik13

Ujmę to tak.Kiedy German poznał Mariję to Angie była wtedy ok. 7-latką.A ostatni raz ją widział jak miała 15 lat.Z pewnością zauważył podobieństwo jak Angie zaczęła pracować jako guwernantka Vilu ale German jest mądrym człowiekiem i nie wyskoczy z takim tekstem "wyglądasz jak siostra mojej żony". A tak w ogóle to całkiem śmieszne że kiedyś German robił za niańkę Angie a po 12 latach się w niej zakochał.

Crazy12

aaa ok dziękuję bardzo:) irytuje mnie to że Angie nie chce powiedziec Violi ze jest jej ciotką. I w ogóle te całe niedopowiedzenia są denerwujące. Ale cóż, to chyba urok tego serialu:) pozdrawiam:)

eldzik13

To jest powiedziane w innych tematach : ona mu nie chce powiedzieć,bo German zabrałby Violettę i the end.Zresztą pod koniec serialu tak właśnie będzie ale jednak zostana w Argentynie

Crazy12

tak wiem ale jesli powiedziałaby tylko Violetcie to myślę że ta dochowałaby tajemnicy. Chodziło mi też o to, że np zanim Tomas dowiedział się jak Violetta ma na imie minęło kilka odcinków. I tak było też z innymi sprawami. Ktoś miał już coś powiedziec, nagle dzwonił telefon albo ktoś inny sie wtrącał. Denerwujące:) wiadomo skąd pochodzi Brako?;d

użytkownik usunięty
eldzik13

Jestem prawie pewien, że z Rosji. ;]

ocenił(a) serial na 6
eldzik13

raczej z ukrainy- mówili o ukraińskim gadaniu. No ale to oczywiste, że z dawnego bloku komunistycznego. Mam nadzieję że w końcu to powiedzą XD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Mógłby być z Polski xd

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

so close :D:D może kiedyś bd z polski. W końcu są z włoch, hiszpanii, rosji, meksyku, stanów, argentyny, brazylii, portugalii, tylko czekać na polske xdd

Enterraz

najlepsze jak powiedział "Ja lublju Ciebie" Dla nas to raczej zrozumiałe, dla Argentyńczyków niekoniecznie, dlatego też Viola go nie zrozumiała xd i chyba dobrze

ocenił(a) serial na 6
TheProphet

racja, niepotrzebny jeszcze trzeci do kanonu. Za to było dosyć zabawne, jak potem ze strachu wywinął koziołka przez czyjeś plecy i uciekł. Ninja! xD

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

dziś miał plany wyjechać do Dubaju, ale Violetta mu powiedziała, że nigdzie nie pojedzie

ocenił(a) serial na 6
marysia000_filmaniak

violetta nie miała nic do powiedzenia. Zrobił wszystko za jej plecami. Gdyby nie Angie, wielki finał byłby już w 30 odcinku.

Enterraz

No,dobrze że ona tak na niego działa bo nie zniosłabym the end-u po 30 odcinkach

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

no, ja też. Jutro Violetta idzie na randkę. Tomas powie jej że wyjeżdża. A Antonio już wie, że Angie jest ciotką Violetty, więc odsunie ją od przesłuchań.