Zona Germana nie powiedziała mu, że ma siostre? Przecież utrzymywały kontakt ze sobą więc to byłoby niemożliwe. A moze on o niej wie? ale skoro by wiedział to znałby ją i jej wygląd choćby ze zdjęcia. Obejrzałam dopiero 15 odcinków, dlatego też jestem do tyłu:) może ktos wytłumaczyć?
Ujmę to tak.Kiedy German poznał Mariję to Angie była wtedy ok. 7-latką.A ostatni raz ją widział jak miała 15 lat.Z pewnością zauważył podobieństwo jak Angie zaczęła pracować jako guwernantka Vilu ale German jest mądrym człowiekiem i nie wyskoczy z takim tekstem "wyglądasz jak siostra mojej żony". A tak w ogóle to całkiem śmieszne że kiedyś German robił za niańkę Angie a po 12 latach się w niej zakochał.
aaa ok dziękuję bardzo:) irytuje mnie to że Angie nie chce powiedziec Violi ze jest jej ciotką. I w ogóle te całe niedopowiedzenia są denerwujące. Ale cóż, to chyba urok tego serialu:) pozdrawiam:)
To jest powiedziane w innych tematach : ona mu nie chce powiedzieć,bo German zabrałby Violettę i the end.Zresztą pod koniec serialu tak właśnie będzie ale jednak zostana w Argentynie
tak wiem ale jesli powiedziałaby tylko Violetcie to myślę że ta dochowałaby tajemnicy. Chodziło mi też o to, że np zanim Tomas dowiedział się jak Violetta ma na imie minęło kilka odcinków. I tak było też z innymi sprawami. Ktoś miał już coś powiedziec, nagle dzwonił telefon albo ktoś inny sie wtrącał. Denerwujące:) wiadomo skąd pochodzi Brako?;d
raczej z ukrainy- mówili o ukraińskim gadaniu. No ale to oczywiste, że z dawnego bloku komunistycznego. Mam nadzieję że w końcu to powiedzą XD
so close :D:D może kiedyś bd z polski. W końcu są z włoch, hiszpanii, rosji, meksyku, stanów, argentyny, brazylii, portugalii, tylko czekać na polske xdd
najlepsze jak powiedział "Ja lublju Ciebie" Dla nas to raczej zrozumiałe, dla Argentyńczyków niekoniecznie, dlatego też Viola go nie zrozumiała xd i chyba dobrze
racja, niepotrzebny jeszcze trzeci do kanonu. Za to było dosyć zabawne, jak potem ze strachu wywinął koziołka przez czyjeś plecy i uciekł. Ninja! xD
dziś miał plany wyjechać do Dubaju, ale Violetta mu powiedziała, że nigdzie nie pojedzie
violetta nie miała nic do powiedzenia. Zrobił wszystko za jej plecami. Gdyby nie Angie, wielki finał byłby już w 30 odcinku.