Dla mnie na plus bo w pierwszym sezonie go nie znosiłam a teraz bardzo go lubie :-D
Będzie z Leonem.
A ja odwrotnie- uwielbiam Diego :3. Najlepszy bohater. Leona nie lubię, zwłaszcza w 2 sezonie zrobił się strasznie denerwujący.
Według mnie Violka nie zasługuje ani na jednego ani na drugiego. Obaj są dla niej za dojrzali, a ona jest dzieckiem niedorozwiniętym uczuciowo. Diego potrzebuje dziewczyny z równie mocnym charakterem jak on. Takiej, która nie przejmuje się porażkami i idzie mimo wszystko z podniesioną głową. Nie patrzy na to co było tylko na to co będzie. Uważam, że świetnie pasowałby do Lary, choć pewnie zabraknie jej w 3 sezonie. A Leoś zasługuje na dziewczynę dojrzałą, dobrą i mądrą. Taką, która nie ufa ślepo nowo poznanym osobom i nie rzuca się bezmyślnie w ramiona wszystkich facetów, którzy okażą jej zainteresowanie.
Ale macie rację, Violka pewnie i tak skończy z Leosiem.
Pewnie będzie z Leosiem.
Diego uwielbiam, uwielbiam. A, a mówiłam, że uwielbiam Diego? Nie? To uwielbiam Diego. XD
Ale samego Diego, nie chcę go w pakiecie z Violką.
Mi było go szkoda jak była ta scena, co on stał z Gregorio na scenie i Gregorio wyznał, że Diego to jego syn. Popłakałam się :(