PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6697
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

jak myślicie? Diego czy Leon?
wolę Diego:(

Pikasia

Ja wolę Leona <3 jest o wiele wiele wiele lepszy od Diego :)

Pikasia

Leon <3 Uwielbiam go <3
A Diego mnie denerwuje.

Pikasia

Leon :) w tym sezonie zmienił się na plus :)

Aselka

Ja myślę że zmienił się na gorsze, ale i tak go lubię :)

majka5454

Dla mnie na plus bo w pierwszym sezonie go nie znosiłam a teraz bardzo go lubie :-D

Pikasia

Będzie z Leonem.
A ja odwrotnie- uwielbiam Diego :3. Najlepszy bohater. Leona nie lubię, zwłaszcza w 2 sezonie zrobił się strasznie denerwujący.

Gosia1_7

zrobił się normalny

Aselka

jak dla mnie nie .

Pikasia

Będzie z Leonem, Diego zasługuje na kogoś lepszego ;)

alka893

Według mnie Violka nie zasługuje ani na jednego ani na drugiego. Obaj są dla niej za dojrzali, a ona jest dzieckiem niedorozwiniętym uczuciowo. Diego potrzebuje dziewczyny z równie mocnym charakterem jak on. Takiej, która nie przejmuje się porażkami i idzie mimo wszystko z podniesioną głową. Nie patrzy na to co było tylko na to co będzie. Uważam, że świetnie pasowałby do Lary, choć pewnie zabraknie jej w 3 sezonie. A Leoś zasługuje na dziewczynę dojrzałą, dobrą i mądrą. Taką, która nie ufa ślepo nowo poznanym osobom i nie rzuca się bezmyślnie w ramiona wszystkich facetów, którzy okażą jej zainteresowanie.
Ale macie rację, Violka pewnie i tak skończy z Leosiem.

Lola140392

noo Diego i Lara to by było coś :)

Lola140392

Zgadzam się z Tobą w zupełności :D

Pikasia

Pewnie będzie z Leosiem.
Diego uwielbiam, uwielbiam. A, a mówiłam, że uwielbiam Diego? Nie? To uwielbiam Diego. XD
Ale samego Diego, nie chcę go w pakiecie z Violką.

Pikasia

Leon ♥
Diego czasem lubiłam czasem mniej ale teraz mi jest go strasznie szkoda :(

zielona1218

Mi było go szkoda jak była ta scena, co on stał z Gregorio na scenie i Gregorio wyznał, że Diego to jego syn. Popłakałam się :(

majka5454

No mi też było go szkoda wtedy, albo wtedy kiedy płakał na tych schodach w Hiszpani :(

zielona1218

Na tych schodach jakoś nie, bo pomyślałam że sobie zasłużył na to.

majka5454

gejem nie jestem,ale wole Diego.Moja Corka za to woli Leona.

Pikasia

Diego, lubie bardzo Dielette. Leon w tym sezonie irytuje. Choć Leonette tez Lubie, ale szkoda mi Diego.