Bardzo dobry serial który jest hejtowany przez ludzi aby dowartościować się Halbrand nikogo nie oszukał i nie kłamał od początku mówił ze nie chce wracać do swojego królestwa ze on nie chce zostać królem a nawet pragnie smierci a nawet powiedział Galadriela ze jest Sauronem tylko nie wprost .
Elrond przyjaciel Galadriela nadaje sie na króla elfów(z tego co czytałem on potem jest tym Elrondem z filmu władca pierscieni królem elfów) normalnie zachowuje sie chce pomóc swojemu ludowi jak u nas Kaczyński/Polski rząd pomaga Polsce/Polakom a pokolenie Hitlera/POlszewików hejtują na Polski rząd aby pomóc swoim czyli Rosjanom/Niemcom.
Gil-galad Król elfów zachowuje sie jak Korwin jest wrogiem swojego ludu tak jak u nas Tusk/TVNiemcy/Niemiecko-Rosyjska opozycjaSS lewaków ciemngrodu teczowej idelogii szczerzą nienawiśc do Polaków/Polski/Katolików/Polskich rodzin a nawet promują Aborcje aby Polacy nie rozmnazali sie.
Galadriela to wspaniała inteligetna Postac bardzo dobry wojownik normalnie sie zachowuje jak Bohater z avengersów/kratos/Gelart.
Bardzo dobry serial który jest hejtowany przez ludzi aby dowartościować się
IMO serial, który może sie podobać słabo kojarzacym 12 latkom, którzy nic jeszcze w życiu nie ogladali z dobrych seriali tego gatunku.
Halbrand nikogo nie oszukał i nie kłamał
No i wlasnie jest to przesadzone, nie powinni tak "wybielac" postaci Saurona.
od początku mówił ze nie chce wracać do swojego królestwa ze on nie chce zostać królem
ale tutaj kłamał, bo w koncu wrócił do Mordoru i był Sauronem.
Elrond przyjaciel Galadriela nadaje sie na króla elfów(z tego co czytałem on potem jest tym Elrondem z filmu władca pierscieni królem elfów)
ale nigdy nie był królem.
normalnie zachowuje sie chce pomóc swojemu ludowi jak u nas Kaczyński/Polski rząd pomaga Polsce/Polakom a pokolenie Hitlera/POlszewików hejtują na Polski rząd aby pomóc swoim czyli Rosjanom/Niemcom.
dla mnie to nie ma różnicy, dla mnie to ten caly POPiS jest tak pomagający, że wszystko coraz bardziej rujnują dla interesów zamorskich imperiów.
Gil-galad Król elfów jest wrogiem swojego ludu
jeśli jest tak przedstawiony to kolejna postać którą wykoślawili w serialu. W ksiazkach był bohaterskim królem.
tak jak u nas Tusk/TVNiemcy/Niemiecko-Rosyjska opozycjaSS lewaków ciemngrodu teczowej idelogii szczerzą nienawiśc do Polaków/Polski/Katolików/Polskich rodzin a nawet promują Aborcje aby Polacy nie rozmnazali sie.
że szerzą nienawiść do katolicyzmu (z którym też nie bardzo mi po drodze) to się zgadzam. Ale to nie znaczy, że tylko TVN tak robi. Cała "pseudo-tęczowość" to jedno, ale posiada też "kontrolowaną opozycję" w postaci srodowisk które sądzą, że są dobre dla narodu i patriotyczne.
Galadriela to wspaniała inteligetna
wspaniała to była w ksiazkach, w serialu jest tak głupia, że nie zauważa, że Halbrand to Sauron.
Postac bardzo dobry wojownik normalnie sie zachowuje jak Bohater z avengersów/kratos/Gelart.
wojowniczka to może z niej dobra, co nie oznacza, że jest to sensowna adaptacja tej postaci. sprowadzono ją do tępego wojownika z Avengersów. :(
poz :)
tal
Opozycja tylko dba o interesy Niemiec i Rosji . Halbrand od początku mówił ze jest Sauronem z tego powodu chcę smierci a Galadriela nie słuchała go.
z tego powodu nie popieram lgbt nie chodzi o tolerancje tylko ze ich strona szczerzą nienawiść,dyskryminują wszystkich nikogo nie tolerują i promuja aborcje w Polsce
z tego co widziałam scen i recek z blood origin to faktycznie straszny pazdzierz :D
Przecież ten człowiek dał 10/10 takim produkcjom:
- Dziewczyny z Dubaju®
- Virus-32,
- Bilet na Hawaje,
- Winnetou. Nowy świat,
- Wonder Woman 1984,
- Resident Evil: Witajcie w Raccoon City,
- Venom 2: Carnage,
- Armia umarłych,
- Jak to się robi z dziewczynami,
- Azali,
- Więzień zero,
Za to 1/1 dał takim filmom jak:
- Schumacher,
- Kałasznikow,
- Wszystkie nasze strachy.
To typowy miłośnik disco polo kinematografii, mający w głębokim poważaniu dobre produkcje.