Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy: Sezon 2 Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy sezon 2, odcinek 1

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy | Dla królów elfów pod otwartym niebem

Elven Kings Under the Sky 1h 16m
6,4 1,3 tys. ocen
6,4 10 1 1344
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum s2e1

Totalna porazka

ocenił(a) serial na 1

Z każdą chwilą, oglądając ten odcinek cierpiałem coraz bardziej, już nawet nie chodzi o poszanowanie tego, co Tolkien napisał… Po prostu wychodzą teraz te wszystkie głupoty scenarzystów z 1 sezonu, odcinek jest kinem klasy C za grube miliony. Nie polecam już lepiej odpalić randomowy serial z Netflixa i zapewne będzie stał na wyższym poziomie niż to coś.

Marsoni

Nie no akurat pierwszy odcinek jest dobry, zobaczymy co będzie dalej

ocenił(a) serial na 1
Marsoni

Przesadzasz

ocenił(a) serial na 7
Marsoni

CO ZA GLUPOTY WYPISUJESZ :)

ocenił(a) serial na 2
Maciek_2

Maciek zawsze tam gdzie poprawnie idiotycznie produkcje są krytykowane.

ocenił(a) serial na 7
Marsoni

Przykład krytyki z zasady, bo tak.
Jak się nie podoba, to się nie męcz z serialem, żeby potem ośmieszać się w ocenach ;)

ocenił(a) serial na 10
Nikashi01

I co takiego na tym netfliksie polecisz dawaj jakaś zaje*istą fantastykę śmiało

ocenił(a) serial na 7
marish1987

O co Ci chodzi xD? Gdzieś napisałem, że na Netflixie są jakieś super seriale fantasy?

ocenił(a) serial na 10
Marsoni

Bzdury piszesz,

ocenił(a) serial na 1
Marsoni

Bardzo delikatnie potraktowałeś tę rzekę gówna wylewającą się na całe Śrudziemie.

ocenił(a) serial na 1
Jerzy_Oblicki

Obejrzałam że znużenie, robiąc co pół godz przerwy, bo nie mogłam wysiedzieć.
Ale podobał mi się sindariński dialog czy quenejskie wstawki. A także wysiłek w rozbudowanie Czarnej mowy, użyli słów że staro elfickiego. To plus 1odcinka.

ocenił(a) serial na 1
Marsoni

Trochę za mało czarnych małp jako elfów.

ocenił(a) serial na 8
Marsoni

Filmy się nie kręci po to, aby poszanować jakiegoś pisarza. Kryterium oceny filmu nie może być wierność (literalna) literackiemu oryginałowi. To się rozumie, albo jest się oszołomem.

ocenił(a) serial na 2
Marsoni

Dokładnie totalne gówno ten serial bez logiki

ocenił(a) serial na 10
Marsoni

Napisz mi jakiś tutół serialu fantasy z innego świata z netflixa (pomijając Wiedźmina i Stranger Things) który jest lepszy od pierścieni władzy? Chętnie zobaczę jakieś dobre kostiumowe fantasy przepełnione magią.