Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum 1 sezonu

dzieki bogu nikt juz nie traktuje tego portalu na powaznie, polaczki jak zwykle pokazuja na co ich stac. smutny jest ten kraj, 7.6 na imdb, zaledwie 3 w cebulandii :)

ocenił(a) serial na 3
yp261

na imdb 42% głosów to 10, wcale to nie jest kupione albo zrobione przez bota xDD

ocenił(a) serial na 1
yp261

Oceny użytkowników spoza "Cebulandii":
- IMBb - 6,1 (a Amazon właśnie skasował wszystkie recenzje z oceną niższa niż 6),
- Rotten Tomatoes 38%,
- Metacritics 2,5
Będziesz nam tu dalej opowiadał coś o smutnych krajach?

A tak swoją drogą, to jeszcze parę lat temu, wnioskując z oficjalnej narracji oficjalnych mediów, sądziłam, że może Polacy są faktycznie jacyś inni niż ludzie na zachodzie. A później poszłam i poczytałam / posłuchałam, co ludzie na zachodzie faktycznie myślą, i wygląda to tam obecnie dokładnie tak samo jak u nas. Mainstrimowe media nadają jedyny słuszny przekaz, a ich odbiorcy i zwykli obywatele zachowują zdrowy rozsądek, myśląc i pisząc coś zupełnie odmiennego.

ocenił(a) serial na 1
yp261

A europejczyki zjedzą każde gówno, byle było odpowiednio nasączone idiomatyzmami multikulti.,..

Azazelo

o nie, inna rasa w moim czystorasowym filmie >:(
dotknij trawy.

ocenił(a) serial na 1
yp261

Wiem, dla zidiociałych lewaków czarny Piast mógł obalić trans Popiela, a do finałowej walki ruszyli na kotach :D

Azazelo

smutne, że tacy ludzie, jak ty, mają dostęp do powietrza

ocenił(a) serial na 1
yp261

Smutne, że są tacy ludzie jak ty - bezmyślne tuki, dla których liczy się tylko ideolo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
Azazelo

Idiotyzmami - autokorekta...

ocenił(a) serial na 1
yp261

6,2 na IMDB ty kłamco a był niedawno 6 jeszcze i spadało. Więc pom akcji łysego z Amazona który wykasował połowę recenzji widzów na 1-4 już widać , że będzie wałek i pewnie za miesiąc z 6,2 na dzisiaj zrobi się 8.8
Ale dla takiego mietq jak ty oczywiście nic się nie stało, nic nie widziałem, nic nie słyszałem

ocenił(a) serial na 1
Maynard1981

Czyli mamy to samo, co z wybitnym :D serialem „Anne Boleyn", tam, też manipulowano ocenami, ale szczęśliwie skończyło się to totalną klapą i finansową wtopą, czego życzę też Amazonowi.

Maynard1981

było 7.6, jak dodawałem. nie moja wina, że młoty twojego pokroju review bombing robią na wszystkich platformach. 25% ocen to 1. trzeba mieć agrafkę zamiast mózgu, żeby uwierzyć, że to jest rzetelny odbiór. ale czym ja się przejmuję, spływa istnienie takich ludzi, jak ty. smutni, zakompleksieni, samotni, etc.

ocenił(a) serial na 1
yp261

Pewnie , że było 7,6 w pierwszej godzinie od premiery kiedy głosowało 200 osób, może nawet było 9 po pół godziny od odblokowania możliwości.
Wiesz temperatura dzisiaj rano o świcie była u mnie 7 stopni a średnia godzinowa dzienna będzie około 18 stu. O czym to świadczy? Świadczy o tym że jesteś tak tępy aby ogłaszać sukces jak garstka obejrzała rano ten serial. Co dowodzi, że skoro rano masz czas obejrzeć to do pracy nie chodzisz i sam jesteś samotny z nadmiarem czasu. Szach mat pecie

ocenił(a) serial na 1
yp261

Biedny, chory człowieczek mający w czaszce ideolo zamiast rozumu...

ocenił(a) serial na 1
yp261

Opinie "recenzentów" czyli najmniej rzetelnego źródła informacji na świecie za granicą są takie same jak w Polsce. Opinię widzów zagranicznych są też takie same jak w Polsce, czyli niskie. Jak chcesz dzielić się swoją żałosną opinią, to chociaż polecam sprawdzić jej rzetelność.

ocenił(a) serial na 2
yp261

Najlepiej jakbyś wyjechał z Polski. Po co nam ludzie którzy nie potrafią sprawdzić że Imdb kasuje złe opinie, do czego sami się przyznali. Nie potrzebni nam tsz ludzie którzy nie potrafią powiązać faktów ze serial tworzy Amazon i właścicielem imdb jest Amazon. Śmianie się z rodaków, gdy samemu jest się niezbyt rozgarniętym... Komiczne.

Wysocki_Przemyslaw

usuwanie ocen z review bombingu jest słuszne i imdb nie jest pierwszą platformą, która to robi.

ocenił(a) serial na 1
yp261

OMG, jesteś chory...

Azazelo

no tak, jak Valve usuwalo negatywne recenzje z review bombingu to wszyscy "Hail Gaben"
jak robią to inni to >:( zla korporacja
pluje na was hipokryci XD

ocenił(a) serial na 1
yp261

A już płaczesz marginesie?

Azazelo

ale to ty płakałeś o multikulti przed sekundą :-)

ocenił(a) serial na 1
yp261

Płakałem? Nie odróżniasz płaczu od śmiechu ze zidiociałych lewaków.

Azazelo

ah tak, obojętne podejście do innych kolorów skóry = lewactwo XD
weź ty się jebnij w głowę buraku