Pierwszy epizod w miarę spoko, reszta to już ok. 2 godzinna rapsodia o dwóch lesbijkach robiacych swoje kosmiczne sztuczki. Czyli dokładnie to czego się wszyscy po Netflixie spodziewali
Zgadzam sie, na razie nie sa. Ale chyba nie jestes tak naiwny by nie wiedziec, ze Netflix pojdzie w te strone?
Bredzisz, ale niczego innego nie można spodziewać się po frustracie seksualnym, który wszędzie dopatruje się lesbijek i marksizmu kulturowego.
Ooo kolejny 'seksuolog' na anonimowym forum. Zapomniales dekulu wspomnieć jeszcze coś o masturbacji. K$%&a, skąd wy sie bierzecie?!
Niebądz śmieszny bardziej niż jesteś, przecież widać że relacja miedzy nimi nie jest jednoznaczna - to raz; dwa każdy wie jaki jest modus operandi Netflixa i chyba tylko ty jesteś na tyle naiwny że się tego nie spodzewasz. A po trzecie, już pojawiły się przecieki na anglojęzycznych forach gdzie zapowiadany jest 'wielki romans LGBT', wie przestań p^%#$%^ić że widze wszędzie lesbijki bo po prostu ty jesteś na tyle głupi lub naiwny że tego nie widzisz.
To spoko jak był przeciek, przypominam, że twoja teza jest , że netflix teraz dał nam serial tylko o LGBT, którego tam nie ma. Serio przebadaj sie u seksuologa i psychologa.
Nie no, skoro TY tak mówisz to może i rzeczywiście sie przebadam i dodatkowo jeszcze do proktologa skocze. W końcu twoja opinia jest dla mnie niesamowicie istotna. A serio, nigdzie nie napisałem że jest to serial tylko o LGBT a sam wpis to najzwyklejsza hiperbola ktorej po prostu - co w ogóle nie dziwi - nie rozumiesz. Może wróc do pisana o masturbacji bo to wychodzi ci najlepiej.
"Nie no, skoro TY tak mówisz to może i rzeczywiście sie przebadam i dodatkowo jeszcze do proktologa skocze. " reakcja obronna, musisz to mówić obcym ludziom z Internetu? Masz ego jak mała dziewczynka. "W końcu twoja opinia jest dla mnie niesamowicie istotna. A serio, nigdzie nie napisałem że jest to serial tylko o LGBT a sam wpis to najzwyklejsza hiperbola ktorej po prostu - co w ogóle nie dziwi - nie rozumiesz. Może wróc do pisana o masturbacji bo to wychodzi ci najlepiej." bełkot bez tezy, jak najbardziej to napisałeś przygłupie "Pierwszy epizod w miarę spoko, reszta to już ok. 2 godzinna rapsodia o dwóch lesbijkach robiacych swoje kosmiczne sztuczki. Czyli dokładnie to czego się wszyscy po Netflixie spodziewali"
Bełkot to każdy wpis jaki wrzucasz dzbanie. Przecież ty nie potrafisz złożyć poprawnie zdania. Nawet jak cytujesz to gwałcisz j. polski.
I to nie żadna 'reakcja obronna', ty śmieszny domorosły psychologu, tylko zwykła kpina z ciebie błaźnie.
Nie jesteś zbyt bystry (co chwilę to udowadniasz), dlatego kończę dyskusje z tobą.
I tak poświeciłem ci zbyt wiele swojego cennego czasu.
" Bełkot to każdy wpis jaki wrzucasz dzbanie. Przecież ty nie potrafisz złożyć poprawnie zdania. Nawet jak cytujesz to gwałcisz j. polski." reakcja obronna, co zabawne to drugi komętarz po zapewnieniu, że nie bedziesz pisać, ego małej dziewczynki, bardzo bardzo mocno. "I to nie żadna 'reakcja obronna', ty śmieszny domorosły psychologu, tylko zwykła kpina z ciebie błaźnie." ponownie obrona ego, widać, że zabolało. "Nie jesteś zbyt bystry (co chwilę to udowadniasz), dlatego kończę dyskusje z tobą.
I tak poświeciłem ci zbyt wiele swojego cennego czasu." drugie zakończenie, dobijemy do 3? Lesbijka wciąż nie wskazana:)
"..every book has been rewritten, every painting repainted and every name renamed .." etc 1984, Orwell
No jakby nie patrzeć świat Orwela mamy, inżynieria społeczna zrobiła z tych ludzi katastrofę.
Urojenia. Tam nie było żadnych lesbijek. Nie było nawet sugestii, że którakolwiek postać może być lesbijką.