PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10056089}
6,7 738  ocen
6,7 10 1 738
Włatcy Móch: One
powrót do forum serialu Włatcy Móch: One

Bardzo słabe oba odcinki. Jedynie ta piosenka Czesia była fajna. Reszta nuda i kompletny brak klimatu starej wersji. Oglądam obecnie stare odcinki i tam każdy miażdży te 2 nowe.

ocenił(a) serial na 8
Kerdevsta

Mi się właśnie podoba, że nie są takie jak stare. Nie dlatego, że ich nie lubiłem. Tylko, że nie po to jest nowy tytuł, żeby wciąż były takie same. Bohaterowie są w 4 klasie, nie w 2 jak przedtem więc to oczywiste że się zmienili i zamiast wyzywać dziewczyny, chodzą z nimi. Każdy kto pamiętał jak miał 8 lat lub 10 to zrozumie.

ocenił(a) serial na 8
knocun1

Tylko, że tu nie chodzi o dziewczyny, ale słabą fabułę. Wyszła taka kaszanka która nie zachęca do oglądania kolejnego odcinka.

ocenił(a) serial na 5
Kerdevsta

To że nie ma klimatu starej wersji to jeszcze nic złego. Gorzej raczej jest z fabułą, która pędzi jak struś pędziwiatr i nie ma żadnych powiązań

ocenił(a) serial na 8
SERNIK_Z_RODZYNKAMI

Oprócz dobrej fabuły której tutaj nie ma. Ważny jest też klimat który sprawia, że ma się chęć oglądania następnego odcinka. Tutaj tego brakuje.

Kerdevsta

Można było sie tego spodziewać. Bo już dwa ostatnie sezony starszej serii, było po prostu słabsze, a ostatni był naprawdę przeciętny.

ocenił(a) serial na 2
toyminator

Co do ostatnich sezonów starej serii można było to wtedy tłumaczyć wyczerpaniem się formuły czy dobrych pomysłów. Autorzy mieli kilkanaście lat przerwy, więc nowych i dobrych pomysłów powinno być mnóstwo, ale jest to co widać. Szkoda.

Kerdevsta

Ja mam zupełnie inne odczucia, bardzo mi się podoba, tekst o żyletkach rozbawił mnie do łez, ja tam czuję klimat :D

ocenił(a) serial na 10
Kerdevsta

oglądałeś dalsze odcinki? chyba warto zaktualizować ocenę :) mnie mega bawią, dobry klimat, mega teksty i dużo śmiechu. Widocznie kwestia nastawienia :) źle wszedłeś w serial.

ocenił(a) serial na 8
F00xx

Tak masz rację, kolejne odcinki są bardzo dobre. Wrócił klimat, dobre śmieszne teksty i tzw. chęć oglądania kolejnych odcinków co jest najważniejsze.

ocenił(a) serial na 3
Kerdevsta

pare momentow jest dobrych, ale ogolem caly ten sezon to tragedia. Tak naprawde wciskaja nowe postacie w nadziei, ze to wystarczy zeby bylo ciekawie, ale to ze wstawia pare babeczek bez szczegolnego charakteru, nie znaczy ze poprawi to jakosc serialu, ktorego fabula jest cienka.

ocenił(a) serial na 1
Kerdevsta

Zgadzam się i nie oglądam. Klapa