PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10056089}
6,7 727  ocen
6,7 10 1 727
Włatcy Móch: One
powrót do forum serialu Włatcy Móch: One

Jest slabo, oglądałem wszystkie odcinki, zostały dwa i już straciłem wszelkie nadzieje. Można jedynie liczyć na kontynuację serii i np dać chłopaków do starszych klas acz nie widziałem nic takiego. W miarę fajne były odcinki z panią Jolą i zajkowskimi ale wciąż daleko im do poziomu starej serii. Resztę naprawdę ciężko się ogląda, przynudzają już te na siłę wpychane nawiązania. O ile fajnie by było zrobić jeden góra dwa odcinki tego typu to tutaj jest ich za dużo plus nie nawiązują do za ciekawych tematów bądź też nie są zabawnie zrobione. W każdym odcinku musi być podtekst i na tym jedynie opierają się charaktery chłopaków. Wcześniej każdy był unikalny, wnosił coś do grupy, a teraz ich paczka polega na tym że ze sobą chodzą i czasem anusiak gada o tym jaki jest horny. Czyli kompletne zmasakrowanie ich bujnych niegdyś osobowości. Jedyna postać z którą teraz sympatyzuje to latający potwór spaghetti a.k.a bóg. Oczywiście liczę na więcej odcinków i na to że z czasem ich jakość się poprawi, trzymam kciuki i w sumie nie powinienem brać aż tak tego do siebie, w końcu to satyra ale still słabo wykonana.