PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

"Włoska narzeczona" od 16 października na tv4 o 17.

jagodajulia

skad wiesz

magazynier_48

Z pewnego źródła.

jagodajulia

A nie wiesz może, czy to prawda, że podobno tv4 wkupiło prawa do ,,Lo Imperdonable'' i ma poleciec na wiosne po Kotce, bo w kilku miejscach już ludzie o tym pisali i zastanawiam się czy to plota, czy jakieś potwierdzone info :)

Anetaaa_4

Ja nic takiego nie słyszałam, więc uważam, że to plota.

jagodajulia

możliwe,że to ploty,ale chciałabym żeby się sprawdziła :)

madzik_867

ja też baaaardzo :)

Anetaaa_4

kto wie,może nam się poszczęści :D

madzik_867

Mam mega duże przeczucie, że te ploty są prawdziwe :) ogólnie u nas telki z Aną się mega dobrze przyjmują i ogólnie praktycznie wszystkie są, a z Ivanem tworzą niesamowitą parę i daaaawno nie widziałąm takiej chemii między protami jak między nimi :) Dlateg wydaje mi się, że będzie, tymbardziej, że meega dużo ludzi by ją chciało :)

Anetaaa_4

ivan i ana są cudni,grają tak naturalnie...
też uważam,że mają niesamowitą chemię,dlatego z niecierpliwością czekam na tę telę u nas

madzik_867

Ich gra jest naprawdę mega naturalna :) świetni aktorzy :)

jagodajulia

ok dzięki za odpowiedź :)

Anetaaa_4

Też bardzo chciał bym tą telkę zobaczyć w PL TV. Lo imperdonable. ;)

jazdowicz2666

A jednak, ta strona zawsze ma potwierdzone info ! :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=714838188652362&set=a.163123060490547.37 822.100003785628084&type=1&theater
Poza tym tu też info o wykupieniu przez Polskę LI :) http://www.elmundo.es/loc/2015/08/01/55bb528ee2704ea8578b457f.html

Anetaaa_4

Dobra wiadomość,oby to nie była tylko głupia plotka.Bardzo polubiłem Ivana S.Od jego występu w serialu Burza,genialnie odegrał swoją role. ;)

jazdowicz2666

zgadzam się świetnie wypadł i tu również, bo oglądam po hiszp. odcinki :)

Anetaaa_4

A powiesz czy w tej telce Ivan gra też czarny charakter?. :)

jazdowicz2666

wiesz co odezwj się w prv wiadomości, albo napisz mi na gg to Ci napisze, bo nie wiem czy inni chcieliby wiedzieć :) jak coś to mój nr gg 10828389 :)

Anetaaa_4

ale w tym roku nie bedzie peewnie

magazynier_48

Zapewne to będzie następca ,,Kotki'', czyli jakoś na wiosne :)

Anetaaa_4

pewnie tak

Anetaaa_4

Jeśli rzeczywiście to prawda to bardzo się cieszę :D
nie mogę się doczekać

jagodajulia

bedzie ogladac ta telenowele

magazynier_48

http://www.novela.pl/premiery/wloska-narzeczona-od-16-pazdziernika-w-tv4/ , tu jest potwierdzenie tej telki. ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Będzie co oglądać zamiast dzikiego serca.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Szkoda tylko, że ma tak dużo odcinków eh.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Wiesz może czy Enrique Rocha gra pozytywną postać czy negatywną. Bo w Prawdziwym uczuciu fajnie grał czarnego charaktera.

dominik1989

Wg mnie negatywną.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

to fajnie ;)

dominik1989

Jego postać jest negatywną postacią,ale pod koniec chyba się zmienił

jagodajulia

Fajnie ze ciagle nowe telki emituja, ale jest kilka aktorek i aktorow, ktorzy mnie juz irytuja i denerwuja i niestety jedna z nich jest Livia Brito. Pamietam ja z otchlani namietnosci i strasznie jej nie lubilam, za to José Ron...

Carolinex6x

Ja też ma takich aktorów, którzy nie lubię. Nie lubię (delikatnie mówiąc) Boyer i nie oglądam z nią telek. Za Jose Ronem nie przepadam, ale w MIVAC wg mnie wypadł zaskakująco dobrze.

jagodajulia

No ja za to Boyer bardzo lubie i Silvie Navarro, oczywiscie Thalia moj ideal kobiety z dziecinstwa... Szkoda ze nie spotyka sie jej juz w owczesnych telkach chocby w rolach drugo-trzecioplanowych.

Odnosnie fascynacji nad serialem LI ja jestem przeciwna emisji... Nienawidze remakow, tym bardziej ze Kiedy sie zakocham jest dla mnie najlepsza telka jaka widzialam, bardzo mocno ja przezywalam, obsade pokochalam i nie wyobrazam sobie tej historii z innymi aktorami :/

Carolinex6x

Ja też uwielbiam Silvię Navarro. Świetna z niej aktorka i człowiek ;) Thalia zdecydowała na karierę muzyczną.

Lo imperdonable to luźny remake La mentiry, a CME bardzo różni się od Lo imperdonable.

jagodajulia

Z tego co czytalam na forum LI to historia identyczna jak w CME. La mentiry nie pamietam byc moze nie ogladalam, ale ktos opisal fabule LI to identyko jak CME

Carolinex6x

Ja oglądałam CME i oglądam LI i nie widzę wielu podobieństw.

jagodajulia

Nie no ewidentnie historia ta sama wlasnie weszlam na novela.pl i ta sama fabula. Przeciez w CME tak samo bylo z tym listem, bracmi, samobojstwem rzekomo przez kobiete, zazdrosna siostra, zgubionym lancuszkiem i checia zemsty na kobiecie..

Carolinex6x

W LI brat prota popełnił samobójstwo, natomiast w CME został zamordowany. Veronica i Virginia nie były siostrami, tylko kuzynkami i do tego "przyszywanymi". Tak jak pisałam, główny wątek jest taki sam.

Carolinex6x

No ja nie wiem, przeczytalam tylko fabule opisana przez kogos na forum i dla mnie to ta sama historia, zreszta nawet inni uzytkownicy stwierdzili ze to remake.. Zaraz zerkne jeszcze raz czy dobrze trafilam.

Carolinex6x

Jedyne, co łączy obie telki to wątek zemsty głównego bohatera na głównej bohaterce.

jagodajulia

Ok, moze wiekszosc watkow sie rozni, nie bede sie klocic bo nie ogladalam, ale sterszczona fabula calkowicie przypomina CME.
Tak jak Kotka z Dzikim sercem jest bardzo podobna, przynajmniej te poczatkowe odcinki i watek z odnaleziona corka itp. tak moze i te seriale sa podobne

Carolinex6x

,,Kotka"to remake ,,Szmacianej lalki" a Dzikie serce to gorsza wersja Marimar"z Thalią w roli głównej,ponieważ i szmacianą lalkę i marimar oglądałam jako pierwsze to ,,rimejki" tych telek wydają mi się gorsze

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Wiesz może jak nazywa się ta piosenka w zwiastuniw, ma odrazu na początku kiss me kiss me i wszystkie pary się wtedy całują

boginiizyda

To chyba ta : Wizardz Of Oz feat. Caitlin || Kiss Me One More Time