PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Dlaczego Fiorella mówi na Pedra Pietro? Strasznie mnie to irytuje swoją drogą.

Kasia_Piesik1990

to tela Telemundo, pewnie coś w stylu Królowej Serc, którą też trzeba było uważnie oglądać, bo inaczej szybko gubiło się wątek :D ja właśnie dziś oglądnęłam ostatni odcinek Esperanzy i niezłe zakończenie haha, pewnie będzie się musiała ostro Espe przed Tomasem tłumaczyć :D

ocenił(a) serial na 7
jasmin35

Ten Koleś to chyba ma pstro w głowie. Przecież Esme mówiłam mu dlaczego tam jest a on ją naraził na takie nieprzyjemności

Kasia_Piesik1990

a nie wydaje ci się, że ona mogła jakoś tak mniej mu się oprzeć? :P miałam wrażenie, ze nawet jej się spodobało :P

ocenił(a) serial na 7
jasmin35

w sumie przeciez kiedys ich coś łączyło;) to może dlatego;)

Kasia_Piesik1990

zazdrosny Tomas to jest to :D :D widziałaś? :D

ocenił(a) serial na 8
jasmin35

Kurcze nie wiem czy jestem na forum Mojej Nadzieji czy Wloskiej hahahhaahha pogubilam sie ......

MeliSSa_Love

haha, to prawda, zagalopowałyśmy się :] zrobił się mały off top :P obiecujemy poprawę :)

w końcu jakieś normalne odcinki Narzeczonej, podobała mi się nawet akcja na ślubie

ocenił(a) serial na 8
jasmin35

Jestem fanka Moiej Nadzieji takze mi nie przeksadza nic :D No we wloskiej cos sie nareszcie ruszylo!

ocenił(a) serial na 7
MeliSSa_Love

tez jestem fanką;)

teraz we Włoskiej zrobiło sie za słodko;)

ocenił(a) serial na 7
jasmin35

nie zagalopowałyśmy po prostu zaszła naturalna ewolucja rozmowy;)

akcja ze ślubem była nawet spoko chociaż ja tam bym wolała gdyby naprawdę z tym co przerwał ślub uciekła;)

ocenił(a) serial na 7
MeliSSa_Love

jabyś przeczytała całą rozmowe to byś miała jeszcze większe wątpliwości jakie to forum;)

ocenił(a) serial na 7
jasmin35

widziałam widziałam;) normalnie az mnie zatkało;)