to tela Telemundo, pewnie coś w stylu Królowej Serc, którą też trzeba było uważnie oglądać, bo inaczej szybko gubiło się wątek :D ja właśnie dziś oglądnęłam ostatni odcinek Esperanzy i niezłe zakończenie haha, pewnie będzie się musiała ostro Espe przed Tomasem tłumaczyć :D
Ten Koleś to chyba ma pstro w głowie. Przecież Esme mówiłam mu dlaczego tam jest a on ją naraził na takie nieprzyjemności
a nie wydaje ci się, że ona mogła jakoś tak mniej mu się oprzeć? :P miałam wrażenie, ze nawet jej się spodobało :P
Kurcze nie wiem czy jestem na forum Mojej Nadzieji czy Wloskiej hahahhaahha pogubilam sie ......
haha, to prawda, zagalopowałyśmy się :] zrobił się mały off top :P obiecujemy poprawę :)
w końcu jakieś normalne odcinki Narzeczonej, podobała mi się nawet akcja na ślubie
Jestem fanka Moiej Nadzieji takze mi nie przeksadza nic :D No we wloskiej cos sie nareszcie ruszylo!
nie zagalopowałyśmy po prostu zaszła naturalna ewolucja rozmowy;)
akcja ze ślubem była nawet spoko chociaż ja tam bym wolała gdyby naprawdę z tym co przerwał ślub uciekła;)
jabyś przeczytała całą rozmowe to byś miała jeszcze większe wątpliwości jakie to forum;)