Czy Julieta będzie matką Fiorelli? W takim razie kto będzie ojcem?
Odbędzie się ok.111 odcinka pierwszy ślub Fiorelli i Pedra. Co się stanie, że oni się później rozstaną?
W jaki sposób Pedro oślepnie?
Czy w ostatnim odcinku umrze doña Eloisa?
Dlaczego w końcowym odcinku Pedro będzie tak rozpaczał?
Co się stanie z Aitaną?
PROSZĘ PRZYNAJMNIEJ NA ODPOWIEDZI CZĘŚCI PYTAŃ, NIE MUSZĄ BYĆ WSZYSTKIE!! PROSZĘ :)
Tak naprawdę od 111 odcinka Fiorella i Pedro nie rozstaną się ani na moment i to jest fajne w tej telenoweli ( w przeciwieństwie do wielu pozostałych telek, gdzie para głównych bohaterów zwykle rozstaje się na jakieś 50 odcinków, by na 3 ostatnie zejsć się ze sobą). Co prawda F & P po powrocie na hacjendę będą ukrywać swój związek, ale wciąż blisko siebie, nie ma odcinka bez scen wspólnego ich życia. Nie afiszują się z uczuciem, ale w ukryciu nie brak wzajmenej czułosci
Pedro oślepnie na wskutek obrażeń po upadku z konia.
Elosia do samego końca telenoweli będzie mieć się bardzo dobrze, a nawet w ostatnim odcinku zaprezentuje rodzinie swojegp absztyfikanta :)
W ostatnich odcibkach stan zdrowia Gianny bardzo się pogorszy, niezbędny będzie natychmiastowy przeszczep serca. Dawcy brak, więc Fiorella będzie cierpieć przy łóżku na wpół umierajacej siostry. Pedro nie mogąc na to patrzeć postanowi odebrać sobie życie, by swoje serce darować Giannie (wiem, wiem- starsznie głupie). Ale przed próba samobójstwa, ogarną go wątpliwosci i stąd ta rozpacz.
A czy do odcinka 110( zanim wezmą ślub) będą jakieś fajne akcje Fiorelli i Pedra.? ;)
Koło 83 odcinka Fiorella i Vittorio oraz Pedro i Aitana spotkają się w tym samym hotelu. Dużo fajnych scen jest w tych odcinkach. Np scena w basenie.
Pedro przyjdzie w nocy pod okno pokoju Fio, i rzucanymi kamykami wywabi ją z pokoju. Posiedzą, pogadają, pośmieją się, a potem wrzutka do basenu i powtórka z jednego z początkowych odcinków tzn. sceny we wodzie. Przy okazji tych wakacji spędzą jeden dzień na masażach i wspólnym, potajemnym wypadzie za miasto- zanim Vittorio i Aitana zorientują się, że są w tym samym miejscu na wypoczynku. Sympatyczne, sielankowe sceny z ich udziałem.
Jedna z ciekawszych scen- wspomniana w innym temacie sauna. Ponadto przypomina mi się jak Pedro śpiewał serenadę Fiorelli, a przed fajne sceny z ich udziałem, jak przeszkadza jej sprzątać, jak szuka gitary w wielkich pudłach (ale kompletnie nie pamiętam, który to może być odcinek- coś ok. 80 chyba). No i kilka migawek na przyjęciu zaręczynowym- jak Fio poplamiła Pedra i jak tańczą razem.
Jakoś niedługo też będzie scena jak Fiorella i Simona będą sprzątać i rozmawiać o Pedro i on to usłyszy i podejdzie znienacka pocałuje Fiorelle w policzek :)
Tak, tak to jest własnie to przeszkadzanie w sprzatniu:)
Fio będzie chyba ścierać kurze z Simoną i sobie plotkować, a tu nagle atak czułości od Pedro. I potem chyba wyjdzie temat z serenadą..
Rodzina sobie myśli, że Pedro wrócił do Aitany, a on i tak będzie robił po swojemu i spotykał się z Fiorellą. :)
co bedzie z Gianna i Gaelem ? Będą cały czas razem czy nie ? Gael pójdzie na odwyk ?