PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Czy Julieta będzie matką Fiorelli? W takim razie kto będzie ojcem?

Odbędzie się ok.111 odcinka pierwszy ślub Fiorelli i Pedra. Co się stanie, że oni się później rozstaną?

W jaki sposób Pedro oślepnie?

Czy w ostatnim odcinku umrze doña Eloisa?

Dlaczego w końcowym odcinku Pedro będzie tak rozpaczał?

Co się stanie z Aitaną?

PROSZĘ PRZYNAJMNIEJ NA ODPOWIEDZI CZĘŚCI PYTAŃ, NIE MUSZĄ BYĆ WSZYSTKIE!! PROSZĘ :)

julia7994

Julieta jest matką Fiorelli na 100 % a reszty nie wiem :(

julia7994

Tak naprawdę od 111 odcinka Fiorella i Pedro nie rozstaną się ani na moment i to jest fajne w tej telenoweli ( w przeciwieństwie do wielu pozostałych telek, gdzie para głównych bohaterów zwykle rozstaje się na jakieś 50 odcinków, by na 3 ostatnie zejsć się ze sobą). Co prawda F & P po powrocie na hacjendę będą ukrywać swój związek, ale wciąż blisko siebie, nie ma odcinka bez scen wspólnego ich życia. Nie afiszują się z uczuciem, ale w ukryciu nie brak wzajmenej czułosci

Pedro oślepnie na wskutek obrażeń po upadku z konia.

Elosia do samego końca telenoweli będzie mieć się bardzo dobrze, a nawet w ostatnim odcinku zaprezentuje rodzinie swojegp absztyfikanta :)

W ostatnich odcibkach stan zdrowia Gianny bardzo się pogorszy, niezbędny będzie natychmiastowy przeszczep serca. Dawcy brak, więc Fiorella będzie cierpieć przy łóżku na wpół umierajacej siostry. Pedro nie mogąc na to patrzeć postanowi odebrać sobie życie, by swoje serce darować Giannie (wiem, wiem- starsznie głupie). Ale przed próba samobójstwa, ogarną go wątpliwosci i stąd ta rozpacz.

ocenił(a) serial na 10
pola_la

Bardzo, bardzo Ci dziękuje za odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
pola_la

A czy do odcinka 110( zanim wezmą ślub) będą jakieś fajne akcje Fiorelli i Pedra.? ;)

ocenił(a) serial na 9
Aaneczka04

Koło 83 odcinka Fiorella i Vittorio oraz Pedro i Aitana spotkają się w tym samym hotelu. Dużo fajnych scen jest w tych odcinkach. Np scena w basenie.

ocenił(a) serial na 8
just346

Kto będzie w tej scenie w basenie i co tam będzie się działo? :)

just346

Pedro przyjdzie w nocy pod okno pokoju Fio, i rzucanymi kamykami wywabi ją z pokoju. Posiedzą, pogadają, pośmieją się, a potem wrzutka do basenu i powtórka z jednego z początkowych odcinków tzn. sceny we wodzie. Przy okazji tych wakacji spędzą jeden dzień na masażach i wspólnym, potajemnym wypadzie za miasto- zanim Vittorio i Aitana zorientują się, że są w tym samym miejscu na wypoczynku. Sympatyczne, sielankowe sceny z ich udziałem.

ocenił(a) serial na 10
just346

Dziękuję za info. ;)

Aaneczka04

Jedna z ciekawszych scen- wspomniana w innym temacie sauna. Ponadto przypomina mi się jak Pedro śpiewał serenadę Fiorelli, a przed fajne sceny z ich udziałem, jak przeszkadza jej sprzątać, jak szuka gitary w wielkich pudłach (ale kompletnie nie pamiętam, który to może być odcinek- coś ok. 80 chyba). No i kilka migawek na przyjęciu zaręczynowym- jak Fio poplamiła Pedra i jak tańczą razem.

pola_la

MAM pytanie, co sie stanie ze Elosia zaakcpeptuje Fiorelle i kiedy to bedzie?

ocenił(a) serial na 9
Aaneczka04

Jakoś niedługo też będzie scena jak Fiorella i Simona będą sprzątać i rozmawiać o Pedro i on to usłyszy i podejdzie znienacka pocałuje Fiorelle w policzek :)

just346

Tak, tak to jest własnie to przeszkadzanie w sprzatniu:)
Fio będzie chyba ścierać kurze z Simoną i sobie plotkować, a tu nagle atak czułości od Pedro. I potem chyba wyjdzie temat z serenadą..

ocenił(a) serial na 9
pola_la

Tak ale niestety tą serenadę zepsuje Aitana :(

ocenił(a) serial na 10
just346

A który to będzie odcinek.?

ocenił(a) serial na 9
Aaneczka04

coś koło 60 ale nie na 100 %

ocenił(a) serial na 10
just346

Dziękuję. ;)

ocenił(a) serial na 8
just346

Rodzina sobie myśli, że Pedro wrócił do Aitany, a on i tak będzie robił po swojemu i spotykał się z Fiorellą. :)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

co bedzie z Gianna i Gaelem ? Będą cały czas razem czy nie ? Gael pójdzie na odwyk ?

ocenił(a) serial na 8
ulakowarska

Czy oni będą razem przez cały czas to też jeszcze nie wiem, a Gael chodzi na jakąś terapię do tej psycholog, którą poleciła Aitana.