PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

...nasza FIORELLA?? Strasznie irytuje mnie jej zachowanie - albo szalenie, entuzjastycznie, wariacko wręcz się cieszy, albo płacze, płacze... (np. dzisiejszy 44. odcinek przepłakała). Były też sytuacje kiedy śmiała się i płakała jednocześnie... Jak dla mnie wypada najsłabiej na tle innych bohaterów (no, może poza Federicką i Roksanną). Chwilami nie wiem, co widzi w niej "Pietro"? :/

Jak na razie najbardziej polubiłam Sonię i Giannę :) Dziewczyny walczą o swoje ;)

ocenił(a) serial na 9
lucjana_p

Znam jedną włoszkę i kropka w kropkę Fiorella. Włosi tacy są. Mój mąż ostatnio był w Rzymie, to mówił ze jak oni coś do ciebie mówia, to tak gestykulują rękami ze o mało oczu nie powybijają. Myślę że Brito dobrze się wcieliła w rolę Włoszki.

ocenił(a) serial na 8
lucjana_p

Tak bywa To denerwujace czasem ale livia jest dobra akrorka i dobrze gra wloszke. Tylko troche ta role jej taka dali A To juz nie jej wina. Gianna jest najfajniejsza postacia wedlug mnie Ale jako akrorka livia jest lepsza. Sonia tez bardzo dobrze Gra zreszta w niewinnej intrydze tez znakomicie grala niewiem czy ogladalas ten serial :)

ocenił(a) serial na 6
Monalia

Hej, tak oglądałam Niewinną Intrygę na tvn player, jednakże skończyłam chyba na 40 odcinku. Serial szybko mnie znudził... Ale faktycznie zauważyłam dobrą grę Mimi Morales.

ocenił(a) serial na 8
lucjana_p

Ja ogladalam do konca Bo serial byl ciekawy tylko zA duzo ofiar w nim bylo :/