PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Dwa pytanka, "Co będzie z Petrem po upadku z konia ? I co będzie z małżeństwem Fiorelli i Pedro?

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

Chyba straci pamiec po upadku z konia

MeliSSa_Love

Nie pamięć tylko wzrok, ale na szczęście nie na długo. Ich małżeństwo przetrwa, a na koniec wezmą ślub kościelny.

sandia23

O to jednak prawie dobrze się to skończy a myślałam, że będzie gorzej..dzięki za odp :)

Daniela_Lujan_87

w telenowelach zawsze jest happy end na końcu:) przynajmniej ja nie trafiłam na inne zakończenie:)

sandia23

Nie wiem czy oglądałaś była kiedyś tak telenowela dziki księżyc, moja mama oglądała ja tylko od czasu do czasu, pewnie nie oglądałaś, bo to było jakieś 15-14 lat temu (nie wiem który rocznik jesteś ) w każdym bądź razie ja byłam jeszcze nastolatka, zakończenie było okropne :D

Daniela_Lujan_87

ja oglądałam :) pamiętam głównych bohaterów, ale niestety nie pamiętam o co tam chodziło, a tym bardziej nie kojarzę zakończenia:(

wiktoria24

ŚMIERĆ NAD URWISKIEM TYM SIĘ KOŃCZY :D

Daniela_Lujan_87

Służąca zakochała się w Panu i mieli dziecko itp, to miało być coś w podobieństwo bo Zbuntowanego anioła, bo to było zaraz po nim.

Daniela_Lujan_87

Chyba nawet w tym samym domu, rozgrywała się akcja : D

Daniela_Lujan_87

Czyli typowy happy end. Maria i Gonzalo pobrali się a zła Leticia zginęła i już nie zagrażała ich szczęściu. Też lubiłam ten serial ze względu na wybryki Leticii i tajemnicę ukrytego pokoju.

ocenił(a) serial na 9
Daniela_Lujan_87

Nie to nie był ten sam dom. BTW protka jak i prot byli okropni, brzydcy jak noc.