PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Polubiłam ten serial ale ostatnie odcinki były tak pocięte że ledwo dało się to oglądać :/ Czy ktoś się orientuje od którego momentu były te cięcia ?

ocenił(a) serial na 7
AgaJot85

Trudno powiedzieć, ale w wersji oryginalnej jest 177 odcinków. U nas zrobili 172 więc łatwo policzyć, że jesteśmy oszukani o 5 odcinków ;/

petit_fleur

To wiem :) ciekawe co nas ominęło :/ Te ostatnie odcinki były już tak pocięte że ledwo dało się oglądać

ocenił(a) serial na 9
AgaJot85

Ale to ze w oryginale było 177 a u nas 172 nie oznacza że coś było wycięte a mogło byc tak ze po prostu w Meksyku kilka pierwszych odcinków mogło być krótszych (często tak było z różnymi telkami że trwały 20 a nie 40 min)

ocenił(a) serial na 7
ewelina84

Tak było dawniej. Obecnie Televisa nie praktykuje już cięcia odcinków na części.

ocenił(a) serial na 9
petit_fleur

Być może, nie wiem bo nie oglądałm w oryginale. Dziwi mnie że Fiorella i Pedro zamieszkali w Maratei, co niby by tam mieli robić? skoro cała ich rodzina w Meksyku, niby Julietta i Santino tez zamieszkali we Włoszech ale jednak. Chyba im trochę nudno tam.

ocenił(a) serial na 7
ewelina84

Zamieszkali w Italii i co niby tam robili? Pedrito nagle z fotela prezesa poszedł do pracy fizycznej za marne pieniądze? Wątpię. Pewnie teść dał mu ciepłą posadkę w swojej firmie. A Fiorella? Gianna została lekarzem, a siostra na utrzymaniu męża ;) Hehe, ale analizę zrobiłam XD

ocenił(a) serial na 9
petit_fleur

No Fiorella niby dziedziczka fortuny, Santino jest jakimś arystokratą :P

ocenił(a) serial na 7
ewelina84

ostatnie odcinki kompletnie mnie zawiodły...