PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Ktoś mógłby napisać, kim jest ta imprezowa i rozkapryszona wnuczka, której imienia nie pamietam? Wie ktoś coś na temat jej rodziców, historii? Bo wydaje mi się, że ta służąca jest jej matką, ale nie mam żadnego punktu zaczepienia, żeby potwierdzić tę tezę.
Notabene, jaka ona jest wkurzająca!

ocenił(a) serial na 9
Aleksji_Forest

W temacie o spoilerach jest.

SPOILER SPOILER SPOILER

Jest to córka tej służącej i nieżyjącego dziadka. Oficjalna wersja jest taka, ze to sierota (jakaś córka znajomych czy coś). Prawda jest taka, że ten dziadek zdradził babkę a ta służąca żeby być przy córce zatrudniła się na ranczu.

just346

I to tlumaczy ogromna niechec babki do niej.Wszak to owoc zdrady jwj meza .Mnie za to ciekawi kim jest Gael?I czemu smali do niej cholewki?Moze i nie sa rodzina krew z krwi ale przeciez chyba wychowywali sie razem,wiec to troche dziwne.

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Rodzina jest temu przeciwna, ale on sam nie widzi nic złego w tym bo myśli, że poniekąd nie są rodziną. Tak swoją drogą nie rozumiem czemu to robi. Ale co do Gaela to chyba też coś ma wyjść na jaw.

bishop_filmaniak

Spoiler
Ale z tego, co ja kojarzę to babka nie wie, że Roxana jest owocem zdrady jej męża.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Teraz nie wie. A Czy pozniej sie dowie?

just346

Tak, później się dowie.