PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736276}

W cieniu

Umbre
2014 - 2019
7,7 3,0 tys. ocen
7,7 10 1 2998
8,3 3 krytyków
W cieniu
powrót do forum serialu W cieniu

NAPISY???

ocenił(a) serial na 8

Bardzo trudno o napisy, czytałem na innym forum, że nawet nie a bardzo są angielskie żeby ktoś przetłumaczył na polskie, bo wiadomo że z rumuńskiego to trudno znaleźć osobę, która by się tego podjęła.
Chyba w ogóle nie ma polskich...
Jeśli ktoś znajdzie to proszę o odpowiedź w tym temacie

ocenił(a) serial na 9
FIFI_07

Na HBO GO masz z napisami i lektorem do wyboru.... http://www.hbogo.pl/content/shadows--734660608

ocenił(a) serial na 8
mocherman

Szkoda tylko, że dostęp do HBO jest strasznie gówniany - nie wystarczy przy rejestracji podać numer karty jak do Spotify czy UFC Fight Pass tylko trzeba podpisać umowę z jakimś NC+ czy UPC i to też nie na samo HBO GO tylko na:
(1) - pakiet ogólny, który jest warunkiem umożliwiającym dokupienie opcji dodatkowej HBO
(2) - pakiet dodatkowy z kanałami telewizyjnymi z grupy HBO, których zakup jest warunkiem umożliwiającym dokupienie HBO GO
(3) - opcję HBO GO - wreszcie!
Reasumując kilka dych za pakiet ogólny, 25 za HBO + 10 za HBO GO (prznajmniej w NC+, nie wiem jak u innych) i to wszystko w ramach minimum rocznej umowy i to wszystko tylko po to by obejrzeć Umbre i Grę o Tron? - Nie, dziękuję.
Jak HBO pójdzie po rozum do głowy i zmieni sposób dystrybucji HBO GO to bardzo chętnie ale obecny jest DO DUPY

FIFI_07

a ja mam netie w tym hbo i hbo go za 25zl i jestem zadowolony bo nie musze brac jakis pakietow standart czy wiekszych jak w upc (ktore wczesniej mialem)

ocenił(a) serial na 8
kielbus

Czyli masz tylko

ocenił(a) serial na 8
FIFI_07

Trzy kanały telewizyjne, za ktore płacisz 25 złotych za miesiąc, tak?

FIFI_07

tak i hbo go w tym mam. jak chcesz to mozesz sobie obejrzec pierwszy odcinek na hbo go bo jest bez abonamentu.

FIFI_07

Jeśli jeszcze potrzebujesz, to tu masz za free z lektorem:
http://freedisc.pl/vonlanten,d-1981203,umbre-w-cieniu-lektor-pl
Możesz pobrać, albo obejrzeć online.

ocenił(a) serial na 8
i_o

dzięki Ci gościu