Suits przynajmniej dla mnie był najlepszą premierą w zeszłym roku. A ostatni odcinek 1 sezonu pozostawił niedosyt i mnóstwo pytań. Prawie rok czekania i powiem tylko tyle warto było. Tak na szybko bez spojlerów to sprawa ze zdradą Trevora nie została porzucona i wszystko zostało ładnie i sprytnie wyjasnione. Poza tym pojawił się nowy przeciwnik na horyzoncie i zapowiedź poważnych kłopotów. Ogólnie odcinek bardzo dobry.
Suits jesli chodzi o dzisiejsza premiere meeeega fajny odcinek sezon zapowiada sie znakomicie naprawde juz nie moge sie doczekac do czwartku
zgadzam sie, warto bylo czekac, drugi sezon ladnie sie zaczal - nadal trzyma w napieciu do samego konca, poza tym (jak zwykle) swietna gra aktorska... chapeau bas :)
szkoda, że nie pokazali pojedynku między Jessica a Mikiem :D zgadzam się, świetny odcinek, mam nadzieję, że poziom się utrzyma. Harvey walczy jak lew o Mike'a, cieszy mnie to bardzo no i nie wykręcili numeru z trevorem, który zdradza jakąś pierdołę tylko prosto z mostu.
Mnie również bardzo podobał się pierwszy odc nowego sezonu, fajnie, że Harvey tak się wstawił za Mike'em. Jessca jest dla mnie zagadką, bo z jednej strony jest bardzo zasadnicza, ale czasem pokazuje bardziej prywatne, sympatyczniejsze oblicze. Trzymam kciuki za Mike'a i Rachel. Jenny mnie denerwowała i widac, że nie była "na tym samym poziomie" co Mike. Ciekawi mnie jeszcze wątek Harveya i Donny, myślę, że Donna coś czuje do Sectera. Może to jakoś rozwiną twórcy. Czekam na kolejne odcinki!
Dzięki za linka :) Nie mogłam się jednak doczekać i obejrzalam z angielskimi. Świetny ep... nowa seria zapowiada się nieźle. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!
Odcinek mistrzostwo świata! Kapitalny powrót! <3 Aż chce się więcej. "-Co teraz zrobimy? -Nie mamy wyboru, musimy uciekać z kraju. -Co? -Mogę załatwić bilety do Buenos Aires i śmigłowiec za 10 minut. <3 <3 <3
Naprawdę spoko. Oglądałem bez jakichkolwiek napisów i jedyna rzecz, której za cholere nie mogłem zrozumieć to co Harvey powiedział do Donny jak ta zapytała się co on powiedział do Mike'a :D
Najlepsze teksty z odcinka moim zdaniem:
"Donna: You kissed him?
Rachel: Yes.
Donna: Where?
Rachel: On the mouth."
"Mike: What are we gonna do?
Harvey: We have to leave the country.
Mike: What?
Harvey: I can get us two tickets to Buenos Aires."
"Louis: What is that?
Herold: That's my, uh, cancer ribbon.
Louis: No, I know what it is. Why are you wearing it?
Herold: Well, I wanted to show my support for Mrs. Hardman. It's what she died of, and I-I also had this aunt that, um, she...
Louis: (mina Louisa mówiąca wszystko)"
"Daniel Hardman: You must think I hate you both.
Jessica: Well, that might have something to do with the fact that I was listening the last time you spoke to me.
Hardman: I was pissed, wasn't I?
Jessica: You threw your phone at my head.
Hardman: I did miss though.
Harvey: That's because you throw like a girl."
:D
Harvey powiedział "I told him I was proud of him" czyli powiedział mu że jest z niego dumny. A Mike był tak zdziwiony bo obaj raczej sobie docinają a nie chwalą.
Ta, teraz to słyszę jak nigdy. Ale tak zawsze jest w takich przypadkach. Pierwszy raz obejrzałem to cofnąłem nawet raz i za nic do mnie to nie dochodziło :D
nie wiem, czy ktos z was juz ogladal, ale niezle sie przy tym usmialam ;)) --->>> http://www.youtube.com/watch?v=OX1uLpPd8xc
Z wieloma serialami jest tak, że po dobrym pierwszym sezonie kolejne niestety schodzą poziom niżej, ale nie Suits. Pierwszy odcinek 2 sezonu po prostu genialny wszystko zostało wyjaśnione, nic nie pominięto a napięcie przez cały czas rosło.
Mam nadzieję, że reszta sezonu również będzie na tak dobrym poziomie, ale przecież to Suits więc niczego innego nie można się spodziewać:)
Druga seria miała dobre otwarcie- to cieszy. Z ewentualnymi wiwatami jednak osobiście wstrzymam się nieco- zobaczymy co przyniosą kolejne odcinki. Zarysowany konflikt przewodni w kancelarii zapowiada się smakowicie a nowy szwarccharakter też tak po prawdzie zostawia po 1 odc dużo znaków zapytania wokół siebie. Szkoda tylko że postać Jessici Pearson nie jest bardziej wielowymiarowa- stanowcza szefowa i ...tyle. Szkoda że nie jest bardziej wielowątkowa np. jak Diane Lockhart w Good Wife). Jeżeli chodzi o dobre teksty, to dalej dobrze ogląda się pojedynki na cytaty filmowe między Harvey'em a Mike'em. Póki co jest co oglądać.
Rewelacyjny początek... zapowiada się ten sezon o niebo lepiej niż 1... i wychodzi na to, że będzie główny motyw przewodni czyli powrót współzałożyciela firmy a patrząc na zapowiedź 2 odcinka oraz tytuły kolejnych, zapowiadają się zmiany w kadrze kierowniczej... ładnie się porobi ale to bardzo dobrze, niech się dużo dzieje bo nie ukrywajmy środek 1 sezonu był nudnawy.
Witam, czy ktoś z Was zna tytuł piosenki, która pojawia sie mniej więcej w momencie gdy Mike wchodzi do restauracji, na kolację z szefową ?
Pozdrawiam
Gotye - Smoke And Mirrors
We Are Augustines - Chapel Song
Znalazłem, myslałem że będzie trudniej. Polecam !
a kawałek kiedy mike wychodzi z winy, po tym jak dowiedzial się od Jenny że trevor powie prawde Jessice ?
Zgadza się. Całkowicie popieram wypowiedź.
Od czasów "Damages", brakowało mi dobrego serialu prawniczego ( mówię o sezonach 1. i 2. ).
Cieszę się więc niezmiernie, gdyż drugi sezon zaczął się naprawdę dobrze.
Pozdrawiam
Pierwszy odcinek na prawdę trzyma fantastyczny poziom! Oby tak dalej.
Tytuł pierwszego odcinka zdradził nam już wiele.
zgadzam się ale 5 sezon Damages (jest naprawde świetny, zdecydowanie kończą na wysokim poziomie:)