PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

4/10

ocenił(a) serial na 4

Lubie oglądac seriale prawnicze ale ten jakoś mnie nie wciągnał chociaz głowni bohaterowie są dobrze dobrani ,do swoich ról . Ale serial mnie nie porwal może dlatego sie akcja toczyła wedlug mnie wsrod ludzi z najwyzszy sfer . Ja chyba wole seriale prawnicze ktore toczą w okól zwyklego człowieka .Kiedyś na Foxlife leciał dla mnie własnie taki serial .mlody prawnik pracowal dla bogatej kancelari prawnej i był dupkiem gdy nagle okazalo ze ma albo guza lub tętniaka juz nie pamietam zaczał inaczej patrzyc na swiat .dodam ze serial byl jakby troche musicalem nie pamiętam teraz tytulu tego serialu ale tego typu seriale prawnicze budzą wemnie emocje . A ten nie to nie była moja bajka 4/10

ocenił(a) serial na 8
kinoman1985

Oglądałeś "Harry's Law"? Jak nie, to obejrzyj, powinno Ci się spodobać ;)

ocenił(a) serial na 4
lau15

Będę pamietał i oglądnem kiedys .

ocenił(a) serial na 8
kinoman1985

Trochę brzmi jak fabuła Ally McBeal - kiedy Billy miał raka mózgu i stał się szowinistą - ale przypuszczam, że to tak znany serial, że nie o nim mówisz ;) przy okazji - dla mnie był to (Ally McBeal) najlepszy prawniczy i jeden z lepszych w ogóle seriali.

ocenił(a) serial na 4
thesecondnetoknow

Nie na pewno nie o nim tamten mial jedem sezon mial cos z Musicalu dodam ze grala tam taka brzydko mowiac pulchna czarna aktorka grala w Serialu Boston Puplic nauczycielka a nie wazne kiedys moze skojarze a serial w Polsce emitowal kanal Foxlife