W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 141 tys. ocen
8,1 10 1 141068
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

ocenił(a) serial na 6

Serial powrócił.
Jak dla mnie trochę denny ten odcinek, ogólnie w tym sezonie strasznie się nudzę.

A jakie Wasze opinie? Zapraszam do dyskusji.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Tekashikika

gdzie oglądałeś?

Tekashikika

Ten serial od kilku sezonów stał się operą mydlaną. Pozostałem przy nim jedynie z sympatii do aktorów. Harvey, który w początkowych sezonach był pewnym siebie kobieciarzem, przez pół odcinka ma smutną minkę i świat mu się wali przez pocałunek. Brzmi infantylnie, ale cóż zrobić.

ocenił(a) serial na 10
robert_graczyk88

Ale nie chodzi o pierwszą lepszą, tylko o Donnę. Mam na myśli wieloletnią przyjaciółkę, tudzież ukochaną. A że faceci to jednak cepy to jak już przychodzi do poważniejszych uczuć robią 'smutne minki' i muszą zacząć myśleć. Niestety nie każdy potrafi.

ocenił(a) serial na 8
robert_graczyk88

Ech, niestety to prawda powiedziałbym nawet, że zamiast serialu prawniczego zrobiła się z niego telenowela ten wątek Harvey'a i jego byłej terapeutki jest tak irytujący, że ja nie mogę.

ocenił(a) serial na 8
mr_oziu

Po słabowitym IMO 7x11 nagle jebuduu i powrót do najwyższej formy w 7x12 odcinek zaorał of course Louis tym I'm bad man z lecącym w tle Man on a Mission - Oh the Larceny

ocenił(a) serial na 10
Tekashikika

Właśnie wróciłam do pierwszego sezonu. Był bardzo dowcipny, akcja szybka i wiele ciekawych wątków prawniczych. Akcje utrzymuja się do 4 sezonu, a potem jest już tylko źle.. niestety ale też zostałam przy tym serialu tylko z sentymentu i tylko z sympatii do aktorów.

ocenił(a) serial na 9
anna1345

W chwili ciężko już mówić o sympatii, zmieni postacie tak diametralnie, że straciłem chęć oglądania. Harvey i Louis z pierwszych sezonów to fantastyczne postacie.

Pierwszy sezon oglądałem chyba z trzy razy :)

użytkownik usunięty
Tekashikika

irytuje mnie juz to, ze wiekszosc scen to wejscie, rozmowa, wyjscie. Nie mogloby sie juz zaczynac od siedzenia i konczyc przed wyjsciem?xD

ocenił(a) serial na 6

Nooo. I te ''głębokie'' rozmowy XD. Coraz więcej dramy, mniej litery prawa, a chyba na tym serial miał polegać. :D