PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Nie jest to żadne arcydzieło, choć wychwalany przez niektórych pod niebiosa.
Ale jest dobry, czysto rozrywkowy serial prawniczy, który ma się podobać szerszej publiczności.

Gdy pierwszy raz przeczytałam, że jednym z głównych bohaterów jest koleś z fotograficzną
pamięcią, pomyślałam, oczywiście, i oczywiście okaże się geniuszem. Ale na szczęście nie
przesadzają z wykorzystaniem tego (jak w Grey's Anatomy). Jest też drugi główny bohater Harvey,
doświadczony prawnik, który nie lubi chodzić do sądu i on jest geniuszem i nigdy nie przegrał
sprawy (no prawie). Jednak to nie przeszkadza jakoś bardzo. W drugim sezonie nawet staje się to
ciekawsze, gdyż zostaje pokazane jako słabość. Sama zaczęłam się zastanawiać, "co jest z tobą
źle człowieku? Kto cię tak skrzywdził?". W drugim sezonie również zostają nam nieśmiało
podsunięte powody takiego zachowania.

Więc jeśli ktoś się bał że będzie to serial o superprawnikach, to nieco jest, jednak podane całkiem
strawnie i to w taki sposób że nie obraża się inteligencji widza.

Generalnie dobry serial na wieczór po pracy. Nie jest bardzo skomplikowany. 1 sezon lżejszy od
drugiego. Nie ma tu jakiś genialnych czy skomplikowanych spraw. Ale i tak jest dobrze.

I jak ktoś słusznie zauważył, postaci drugoplanowe biją na głowę głównych bohaterów.

ocenił(a) serial na 7
ayla123

I do tego muzyka w porzątku, można poznać kilka nowych zespołów.

ocenił(a) serial na 9
browncoat

To w porządku, że podoba Ci się muzyka, mi również :).