PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

jak to może mieć tak wysoką ocenę?
dla mnie 1 jest zawyżone, bo sama gra aktorska przekreśla wszystko.

użytkownik usunięty
lubudubu

Zgadzam się!!!
- aktorzy do dupy 1/10
- cały serial też do dupy 1/10
- scenariusz 1/10
- sztuczność w tym czymś jest zauważalna natychmiastowo i dlatego 1/10!!!

ocenił(a) serial na 1

Też jestem zdziwiony taką wysoką oceną tegoż serialu, który w moim mniemaniu jest tylko i wyłącznie dla ludzi bez własnego mózgu. Próbowałem to obejrzeć, ale musiałem przestać, gdyż czułem się źle, zaschło mi w gardle i oblał mnie zimno-słony pot. Dno!

ocenił(a) serial na 1
lubudubu

błagam tych co ogladaja zeby przestali, niech to zniknie z anteny bo nie
moge wytrzymac!

ocenił(a) serial na 1
gulii

Nie obrażaj wyrazu ''aktor'' używaniem, go w stosunku do osób biorących udział w tej ''produkcji....

WOLVERINE55

''zdejmijcie z anteny'' - ochh..uważaj bo akurat ktoś Cię posłucha. Co Wy pieprzycie o grze aktorskiej? Przeciez oni nie są aktorami. To normalni ludzie , którzy pokazują siebie , swoją ciężką pracę i narażają tyłki ,zeby nas chronić! Ja wiem ,że w serialu jest trochę fantazji ,ale to normalne (przeciez sprawy nie rozwiązują się w ciagu 2-3 dni). Ja też chciałabym ,żeby zdjęli serial ''teraz albo nigdy'' ,ale nikt mnie nie posłuchał i na dodatek dali na złość 4 sezon. Jak się nie podoba to po prostu nie oglądać i przełączyć na inny kanał. Ja lubię ''W 11''.

ocenił(a) serial na 1
lubudubu

W 1000000% zgadzam się z tym że w11 to dno

Mariusz005

Za to 1/10 i za avatar zaproszę Cię do znajomych, przyjmij błagam :D

ocenił(a) serial na 1
lubudubu

Zgadzam się!!!!!!!!
Ten obesrany shit zasługuje co najwyrzej na punkty ujemne 10-\10 ale nawet one to stanowczo za dużo jedyny plus to to że z głupoty policjantów morzna się pośmiac.