PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583636}

Wakfu

2008 - 2017
8,0 1,5 tys. ocen
8,0 10 1 1478
Wakfu
powrót do forum serialu Wakfu

Otóż Netflix wypuścił cały 3 sezon z dubbingiem. Taka ciekawostka. Plus głos Miśka został zmieniony. Podkłada Krzysztof Szczepaniak. Reszta bez zmian

Groszek_13_13

Dlaczego trzeci sezon ma tylko 13 odcinków? Nigdy nie było ich tak mało ... I dlaczego zmieniono głos Miśka?

ocenił(a) serial na 10
lelen_lis

No rzeczywiście sezon 3 leciał strasznie do przodu, a warto było chwilę dłużej pokazać pewne wątki. A co do samego głosu nic nie znalazłem żadnych informacji i co szanuje Krzysztofa Szczepaniaka tak tutaj głos kompletnie mi nie pasuje.

Groszek_13_13

Poprzednie sezony liczyły sobie 26 odcinków, a tu mamy połowę tego + klimat jet zupełnie inny, niż w poprzednich sezonach.

ocenił(a) serial na 10
lelen_lis

No tutaj jakby chcieli jak najszybciej być już w tym finale tracąc przy tym swoją charyzmę i urok budowania relacji wątków

Groszek_13_13

Ogólnie, jest duży przeskok czasowy, nie znamy poprzednich przygód, dlaczego Misiek jest byłym bogiem Jopów? Itp. O głównym przeciwniku też tylko się mówi.

Groszek_13_13

Dobra, okazało się, że nie widziałem odcinków specjalnych, min. "W Poszukiwaniu Dofusów Eliatropów" i dlatego początek trzeciego sezonu tak mnie zaskoczył. Jeśli zaś idzie o ilość odcinków to myślę, że to może być wymóg Netflixa, bo teraz to chyba tylko tam będą obecne i przyszłe sezony.

ocenił(a) serial na 10
lelen_lis

No tak :) I być może że jest właśnie jak piszesz. Masz jakieś informacje na temat przyszłych sezonów?

Groszek_13_13

Nie, ale skoro teraz jest to na Nertflixie, to pewnie będą. Czekam też kiedy podadzą przybliżoną premierę drugiego sezonu "Smoczego Księcia".

ocenił(a) serial na 10
lelen_lis

Taką mam nadzieję jestem ciekaw jakie były ich losy po zniszczeniu wymiaru Oropo. A co do Smoczego Księcia to zakończyli sezon pierwszy w samym środku akcji A premiera 2 sezonu chyba na wiosnę 2019