Otóż Netflix wypuścił cały 3 sezon z dubbingiem. Taka ciekawostka. Plus głos Miśka został zmieniony. Podkłada Krzysztof Szczepaniak. Reszta bez zmian
Dlaczego trzeci sezon ma tylko 13 odcinków? Nigdy nie było ich tak mało ... I dlaczego zmieniono głos Miśka?
No rzeczywiście sezon 3 leciał strasznie do przodu, a warto było chwilę dłużej pokazać pewne wątki. A co do samego głosu nic nie znalazłem żadnych informacji i co szanuje Krzysztofa Szczepaniaka tak tutaj głos kompletnie mi nie pasuje.
Poprzednie sezony liczyły sobie 26 odcinków, a tu mamy połowę tego + klimat jet zupełnie inny, niż w poprzednich sezonach.
No tutaj jakby chcieli jak najszybciej być już w tym finale tracąc przy tym swoją charyzmę i urok budowania relacji wątków
Ogólnie, jest duży przeskok czasowy, nie znamy poprzednich przygód, dlaczego Misiek jest byłym bogiem Jopów? Itp. O głównym przeciwniku też tylko się mówi.
Dobra, okazało się, że nie widziałem odcinków specjalnych, min. "W Poszukiwaniu Dofusów Eliatropów" i dlatego początek trzeciego sezonu tak mnie zaskoczył. Jeśli zaś idzie o ilość odcinków to myślę, że to może być wymóg Netflixa, bo teraz to chyba tylko tam będą obecne i przyszłe sezony.
No tak :) I być może że jest właśnie jak piszesz. Masz jakieś informacje na temat przyszłych sezonów?
Nie, ale skoro teraz jest to na Nertflixie, to pewnie będą. Czekam też kiedy podadzą przybliżoną premierę drugiego sezonu "Smoczego Księcia".