czy może starsi widzowie, np. z Europy, też mogą bez zażenowania to obejrzeć?
Myślę, ze spokojnie. Większość filmów dla starszych jest 13+, tu jest 16+, bo jest dość brutalny, przekleństwa itd nie jest sztucznie przesłodzony :)
myślę, że per333 dzieli seriale podobnie jak ja. Te które rzeczywiście da się obejrzeć mając więcej niż mentalne 15 lat, no i te których nie ma opcji zdzierżyć. Np wszelkie wampiriady o miłości, jakies gierki o jedzenie itd, to zdecydowanie druga kategoria ;) Sam mam tak, że alarmuje mnie zbyt młody wiek aktorów i traktuję to jako pierwszy sygnał, że może to być kolejna saga o miłości podszyta magią/baśniami/mitami/kosmitami/itp. :) przekleństwa i brutalność tego nie zmienią
Tutaj wątek miłości jakiś tam się pojawia, ale jest mało istotny i potraktowany dosyć realistycznie. Nie chcę pisać nic więcej żeby nie spoilerować. Ale jeżeli masz na myśli produkcje typu Shadowhunters albo Pamiętniki Wampirów czy Teen Wolf to nie. Jest to całkiem inna kategoria. Wszystko toczy się w koło głównego wątku, ale nie jest to jakaś mega poważna produkcja. Taki balans pomiędzy Daredevilem a Pamiętnikami Wampirów.
I mimo wszystko zwroty akcji potrafią zaskoczyć. Nie spodziewałem się że się skończy jak się skończyło.
Ej ja nic nie pisałem o zakończeniu tylko że się skończył pierwszy sezon inaczej niż się spodziewałem.