PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259158}

Warto kochać

2005 - 2006
5,0 566  ocen
5,0 10 1 566
Warto kochać
powrót do forum serialu Warto kochać

Nie ogladam tego serialu ale nie raz słyszalam piosenkę która leci na początku. Czy ktoś moze wie jaki ma tytuł i kto ją śpiewa?

ocenił(a) serial na 5
Mademoiselle

Mnie tez sie podoba ale nie wiem kto ja spiewa

ocenił(a) serial na 10
Mademoiselle

Śpiewa ją Zosia Nowakowska.
Tytuł - Nie, nie kocham Cię

Posiadam wersję mp3. Dla zainteresowanych :)

1z1000

Ja jestem zainteresowany, jak zdobyć tą mp3 z tym kawałkiem??? Z góry wielkie dzięki.

1z1000

Hej byłabym strasznie wdzieczna za przesłanie tej piosenki na maila kasia_gda@op.pl :) Bardzo sie cieszę, że ktoś ją ma, bo szukałam i nigdzie nie znalazłam.

Mademoiselle

Aha no tak... nie zauważyłam wcześniej nastepnego tematu z adresem do ściągniecia tego utworu. THX :)
Pozdrawiam.

1z1000

hej blagam ci przeslij mi piosenke z "warto kochac"na adres szwagierka55@wp.pl z gory wielkie dzieki ... pozdrawiam Marta :****

1z1000

mogłabym Cie prosic równierz o tę piosenke kiedy ja usłyszałam odrazu wiedziałam ze spiewa ja zosia nowakowska ale nigdze jej nie był to mój e-mail prosze Cie BAAAAAAAAAARDZOOOO jeszcze raz :)
aga1765@wp.pl

agnessa

jesli posiadasz ta pioseke to bardzo Cie prosze o wyslanie na maila monika.flo@wp.pl. Dziekuje

1z1000

szukam tej piosenki strasznie dlugo i nie moge dostac............. bylabym wdzieczna za przesłanie mi jej..... pozdrawiam cieplutko asiek_12@interia.pl

1z1000

Prosze o piosenkę jak najszybciej ;] rozgwiazdeczka@wp.pl :] Pozdrawiam :*

1z1000

Ja również byłabym zainteresowana tą piosenką :) jak możesz to prześlij mi też nenya333@wp.pl

1z1000

hejka:) no ja bym była zainteresowana mp3 tej piosenki i byłabyn naprawde wdzięczna :):* mój adres: stokrota133@op.pl

1z1000

ja tez bardzo, bardzo prosze o te piosenke. To moj mail monika.flo@wp.pl Z gory dziekuje

1z1000

Ja tez bylabym bardzo wdzieczna : princeton_girl15@wp.pl

1z1000

Ja też bardzo cię proszę o ta piosenkę. shaggy007@poczta.fm

Mademoiselle

Dzisiaj wysłałam tą piosenkę wszystkim tym, którzy tu o nią prosili. Pozdrawiam :)

Mademoiselle

ja również proszę o piosenkę, ratujesz mi życie :-) redcapturek@wp.pl

Mademoiselle

i ja BAAARDZO Cię proszę o tę piosenkę !!!
błagam, wyślij mi ją. zrobie dla Ciebie wszystko :)
mój mail:
mike-1988@wp.pl
i z góry bardzo, bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuję :*
pozdrówki.

mike_1988

bardzo prosze o ta piosenke, moja mama ja lubi :) moj mail: camisado91@o2.pl

Mademoiselle

Piosenka z początku: http://www.wrzuta.pl/aud/file2/7kLkqNpGg3