PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670340}
8,4 6,4 tys. ocen
8,4 10 1 6355
7,5 2 krytyków
Wentworth. Więzienie dla kobiet
powrót do forum serialu Wentworth. Więzienie dla kobiet

W tamtym roku oglądałem pierwszy ważny serial produkcji HBO czyli Więzienie Oz, który jest fantastyczny, i tak mnie pociągnął więzienny klimat, że musiałem zacząć coś nowego. Oczywiście wybór nie był trudny: Wentworth albo Orange is a new black. Ten drugi serial jednak to podobno pół dramat-pół komedia, a ja chciałem właśnie taki mocny więzienny klimat jak w Oz. I tutaj to dostanę. Pierwszym odcinek już był świetny; zacząłem w tym roku też Grę o tron i tam na przykład pierwszy odcinek jest średni.

_Bunuel_

Jeśli dalej zastanawiasz sie czy obejrzec OITNB to przestan i zacznij ogladac xD
Serial jest naprawdę dobry, śmiem stwierdizć, że nawet lepszy od Wentworth (ale to tylko moja opinia)
Nie wiem czemu wspomniałeś o "Grze o Tron", ale serial również jest dobry, chodź jak dla mnie trochę się ciągnie

TheWomensActors

Wspomniałem o Grze o Tron, bo zacząłem i Wentworth i GoT w tym roku, oglądam jeden sezon miesięcznie, czyli aktualnie czwarte sezony i Wentworth uważam za zdecydowanie lepszy serial niż Gra o tron, który generalnie jest dla mnie trochę zawodem. Jeszcze nie wiem, czy będę oglądać Orange.., ale po dwóch tak dobrych serialach więziennych jak Oz i Wentworth, to się raczej skuszę. A w grudniu Wentworth jeszcze nawet nie zamierzałem oglądać, teraz myślę, że znalazłby się w top 10 seriali.

ocenił(a) serial na 9
_Bunuel_

Moge zapytac gdzie da sie obejrzec Oz ?