W którym odcinku ten głupi Omer zmieni nastawienie do Zehry? Może ktoś ogląda dalsze odcinki, bo już nie mogę patrzeć na jego ślepotę i odczytywanie każdego zachowania Zehry pod złymi zamiarami. Kiedy nastąpi jakiś punkt zwrotny? Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Jeszcze dłuuugoo minie zanim Omer zmieni zdanie na temat Zehry, coś koło 100odcinka a ich pierwszy pocałunek będzie zaś dopiero ok 200... :-)
On nie jest głupi :)
Żeby lepiej zrozumieć zachowanie Omera.. to przypomnij sobie w jakich okolicznościach oni się poznali.. Omer myślał, że Nihat całuje Zehre i daje jej naszyjnik w prezencie.. przecież tylko dlatego powiedział Ayse, że Zehra jest jego dziewczyną. Z jego perspektywy Zehra jest bardzo złą kobietą(dziwką).. dlatego nią gardzi, a wręcz nienawidzi.. (To my wiemy jak jest naprawdę, on tego nie wie :))
Ja uwielbiam zachowanie Omera w tych początkowych odcinkach. Tak w ogóle, to tylko ze względu na niego, oglądam to to ;)
Ja bardzo lubię te sceny w których Omerek podjeżdża swoją furą, opuszcza szybę i patrzy wku*wionym wzrokiem na Zehrę myśląc, że znowu go okłamała. Ach :-)
Jeśli chodzi o punkt zwrotny, to takim przełomowym momentem było pewne zdarzenie w lesie z udziałem jej macochy. Tego dnia Omer zaczął inaczej Zehre traktować.. pierwszy raz powiedział, że "martwił się o nią", że "jeśli będzie czegoś potrzebować, to niech dzwoni".. strzelił gadkę, że musi być silna i takie tam.. pozwolił jej zostać na noc z siostrą, a sam poszedł do hotelu.. To wtedy pierwszy raz zobaczył w niej człowieka, a nie tylko zwykłą panienkę z umowy.
W tureckiej wersji jest to 70+któryś odcinek.
No czyli u nas koło 200, wkurza mnie ze on tak nią szarpie, a z drugiej strony może ona też powinna np od razu wyjasnic na co jej będą potrzebne pieniądze. Co jeszcze wywinie macocha? Siostra umrze?
Kochana :) gdyby Zehra od razu powiedziała po co jej ta kasa, to by filmu nie było ;D
A z tym szarpaniem, to masz racje.. fest wkurzające..
A zapytam jeszcze kiedy w serialu jest powiedziane, że Selim jest macochą Zehry?
*Sevim. cd. Przecież Zehra cały czas mówi do niej mamo, chyba że ten wątek zostanie poruszony w późniejszych odcinkach..
Już zostało powiedziane. Dzisiaj przy rozmowie Sevim z mężem.
Jednak stosunek Sevim do Zehry będzie widoczny w momencie odbierania pół milona lir od od Omera. Wówczas matka Sevim wykrzyczy do Omera, że Zehra nie jest jej córką i może z nią robić co zechce bo to wychowanie było nieszczęściem jej życia. Zgłupieje od takiej ilości pieniędzy i ucieknie od rodziny myśląc, że zabiła człowieka, który chciał zabrać jej kontrakt ślubny Omera z Zehrą. Ten gość to oczywiście bandyta wynajęty przez Alew. Za kontrakt ślubny, który Zehra pokazała matce, a ta już go jej nie oddała Omer zapłacił 500 000 lir. Droga jest ta Zehra, a to jeszcze nie wszystkie wydatki na nią. Będą jeszcze większe.
I jak ten nieszczęsny Omer ma dowierzać tej dziewczynie pochodzącej ze slumsów?
Przez jakiś czas nie oglądałam tego serialu, miałam nadzieję że ten Omer odrobinę się ogarnie, ale dziś znów się drze na biedna dziewczynę. Czy on już wie po co jej były te pieniądze?