PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047538}

Wiatr zmian

Dolpung
2024 -
6,7 89  ocen
6,7 10 1 89
Wiatr zmian
powrót do forum serialu Wiatr zmian

Nagranie

ocenił(a) serial na 6

Oglądałam trochę po łebkach, więc może mi to umknęło, ale czy ludzie prezydenta w pewnym momencie nie szantażowali premier nagraniem z jej przyznania się do zabójstwa poprzedniego prezydenta?
Przez kilka ostatnich odcinków czekałam, aż w końcu upublicznią to nagranie, po czym okazało się, że go najwyraźniej nie mieli...

Pomijam, że premier non stop była przez kogoś nagrywana - w tym przez swojego sekretarza oraz kamerę w gabinecie prezydenta, a jednak uznała za dobry pomysł przyznanie się do zabójstwa w końcówce, chociaż wystarczyło powiedzieć, że nie wie o co chodzi.
Nie było w tej scenie widać wystarczających emocji, żeby mogły usprawiedliwić to wyznanie.

Sol89

Tak to jest jak się ogląda po łebkach, oby dwa nagrania (prezydenta na długopisie) oraz pani premier (to na pierścionku) zostały zniszczone w blenderze w błękitnym domu przez prezydenta na jednej z uczt.

ocenił(a) serial na 7
AntoniRys

Dla mnie bez sensu jest to, że nikt sobie kopii nie robił. No i to co Sol89 napisał: raz można dać się nagrać, ale po raz kolejny taki błąd popełnić?