PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196660
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

To będzie chyba klapa. O ile w ogóle do niej dojdzie. Nie, że chcę wieszczyć smutną przyszłość tego filmu, bo bardzo mnie ucieszyła wieść na temat ekranizacji twórczości Sapkowskiego, ale o tym filmie nie ma nic. Żadnych informacji, nikt nic nie mówi, a ile już czasu minęło? No chyba, że "we're not lost" ma być wystarczające.

Super, bardzo się cieszę, że garstce osób pokazali kadry z tego filmu, szkoda tylko, że kompletnie nikogo to nie zainteresowało. Żadnej prasy, żadnego przecieku, nic. Nobody cares. No więc trochę kiepsko, nie?

ocenił(a) serial na 6
what__if

Oczywiście, że nie. Cierpliwości, widocznie są to bardzo wczesne fazy realizacji albo nawet dogadywanie się między studiami. A to, że każą czekać na jakieś info nic nie znaczy, że nic się nie dzieje.

what__if

Podobno żadnej prasy celowo nie zapraszali na ten pokaz, choć też mnie dziwi że nie było żadnego przecieku .

ocenił(a) serial na 8
what__if

a wg mnie to bardzo dobry znak, że wszyscy milczą. Jak widać Bagiński nie chce niczego spierdzielić i przedwcześnie coś obiecywać, podsycać apetyt. Ile razy było tak, że ledwo ktoś napisał zarys scenariusza i już mieliśmy masę newsów jaki ten film bedzie świetny po czym okazywał się totalnym gównem. To jest życiowa szansa Bagińskiego. Książki są gotowym przepisem na ogromny sukces, moim zdaniem zjadają i wysrywają takiego Hobbita, albo Władcę Pierścieni. Będziemy mieli potężny wytrysk informacji jak wszystko będzie tip top przyklepane :)

ocenił(a) serial na 8
balonik94

Albo nic się nie dzieje i dlatego nie ma żadnych informacji :(