Ja czekam na ten serial , dzieki prawie całej obsadzie Reese, Nikole, Alex i Shai. Jednak bardzo mi tu nie pasuje Zoe- dla mnie to tylko córeczka znanego tatusia. Gdyby nie nazwisko nic by nie zdziałała, bo aktorką jest marną. Tak jest ładna, ale na modelkę za niska. Cała obsada robi wrażenie, a ona jest tu jak piąte koło u wozu. Mam nadzieję, że chociaż będzie miała wzbudzającą sympatię postać. Shai jest bardzo dobra aktorką, tylko szkoda , że jej uroda jest tak bardzo pospolita (ładna, ale niczym sie nie wyróżnia. Choć i to jest pewnym atutem). Wolę jak znane osoby zwłaszcza aktorzy mają trochę więcej charyzmy. Zwiastun mnie jeszcze bardziej zaciekawił, więc już pół roku czekam na ten serial.
Shailene i Zoe - z uwagi na nie przede wszystkim czekam na ten serial. Uwielbiam "Niezgodną", grały tam obie, fajnie będzie je znowu zobaczyć razem. Ale i dodatkowo reszta obsady dobra. mimo iż nie jakaś moja ulubiona. Kidman trochę stara już, Reese też już ma pierwszą młodość za sobą, ale nazwiska znane, aktorki dobre, a przynajmniej charakterystyczne, więc zapowiada się atrakcyjnie. A że HBO ma rękę do seriali, to oczekuję dobrej zabawy przez 8 odcinków. A że to stosunkowo niewiele ich, to mam nadzieję, że będzie intensywnie bez żadnych choćby chwilowych nud.
Co tu więcej mówić na razie. Trailer skutecznie rozbudza ciekawość. Po prostu to ma być świetny mini serial, który zasłuży na co najmniej 8, a jeszcze lepiej, jakby 9/10 :) A jak będzie świetna fabuła, to może zapracuje na arcydzieło ;)
przed chwilą skończyłam czytać książkę i uważam, że Reese i Nicole to bardzo dobry wybór! obsada fajnie dobrana, zarówno pod kątem wieku, wyglądu [wszak to społeczność pięknych i zadbanych, a Reese i Nicole grają starsze babki od Shai ;)] oraz tego, jak dobrze są w stanie zagrać takie postacie. i, oczywiście, na tyle znana, że zachęci do obejrzenia. mam nadzieję, że wyjdzie intrygująco, zrównoważą wątki dramatyczne z humorem i się nie zawiedziemy. :))