Drugi sezon powoli dobiega końca, a akcja coraz bardziej się rozkręca i został już ostatni odcinek, w którym dowiemy się jak ostatecznie potoczą się losy naszych bohaterów. Jakie scenariusze przewidujecie w finałowym odcinku? Którego wątku jesteście najbardziej ciekawi?
Chyba zostały jeszcze 2 odcinki? Mnie najbardziej ciekawi wątek Bonnie i jej matki, oraz oczywiście Marry i Celeste.
Rzeczywiście, mój błąd. Zostały jeszcze dwa odcinki, to dobrze, bo bałem się, że wszystko rozegra się w ostatnich 40 minutach. :)
Na koniec odcinka Bonnie widziała jak on wychodził z posterunku policji, ale chyba nie wiadomo o co może chodzić
W kontekście budowania jego postaci nawet naciągane. Cały ten wątek, podobnie, jak każdy oprócz motywu matki Perryego jest niestety bardzo na siłę wprowadzony, aby tylko nieco zróżnicować dynamikę serialu.
Fajny odcinek, tylko jedno pytanie, skąd ten mały chłopiec, który został pobity wiedział, że ojciec Ziggiego to gwałciciel?
myślę, że wie już cała szkoła... tak to z dzieciakami bywa, winna jest córka Madeline
Też na to zwróciłam uwagę, przecież dzieci wiedziały, że miały wspólnego ojca a nie że matka została zgwałcona. Swoją drogą dziecko mówiło, że pochodzi "z gwałtu", a jakoś nie mówił do chłopców, że ich ojciec jest gwałcicielem ;)
I jeszcze ten chłopiec powiedział "mój brat mówi, ze Twoja matka to niezła laska", jaki brat? Ja pomyślałam, że może to brat chłopaka Jane, ale nic nie wiemy.
Zapewne o nic większego nie chodziło, jedynie o wprowadzenie motywu agresji u dzieci, co będzie wykorzystane przez matkę Perryego. Szczerze mówiąc o ile jednak cały 2 sezon uważam za zupełnie niepotrzebny, tak chociaż ten 5 odcinek sam w sobie było ciekawy.
Jak dla mnie 2 sezon jest utrzymany w innym klimacie, niby ok, ale nie odczuwam już takiej ciekawości przed kolejnym odcinkiem i rozwiązaniem problemów.
przeciez Ziggy dowiedzial sie od matki, ze jest "owocem" gwaltu. chyba na urodzinach Annabelle byla scena, jak Jane siedzi z nowym chlopakiem na pomoscie bodajze i opowiada mu o rozmowie z Ziggym.
Końcówka prawda, mocna, aż by człowiek obejrzał od razu 6 odcinek. Moim zdaniem to Medailne go sprawdzała, tylko po cholerę ten nauczyciel - może jednak trochę przesadzam. Natomiast wątek z Corey'em i posterunkiem, może Jane mu sprzedała co się stało tamtej feralnej nocy.