PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179359
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Też macie mieszane uczucia co do sezonu 4b?
Ragnar popłyną do Anglii tylko po to żeby umrzeć?!
Zupełnie nie rozumiem ,czemu z Ivarem pozabijali całą swoją załogę.
Nie rozumiem też działania ,sam się oddał Ecbertowi ,żeby on go przekazał Elli ,żeby on go torturował i rzucił na pożarcie wężom.W dziwny sposób zadecydował o swoim losie.
Ecbert mówił o nim jako o przyjacielu ,ale nie uratował go ,tylko się przyglądał.
Przemówienie Ragnara ,nie bardzo rozumiem skoro on już był ateistą.
Ale w tym wszystkim najdziwniejsze jest to ,że Ivar ma się nie mścić na Elli tylko na Ecbercie.
Moim zdaniem serial dużo straci na śmierci Ragnara ,swoją droga dla mnie Vikings = Ragnar. Nie zakochałem się w nim :p ale ta postać zawsze potrafiła zaskoczyć ,raz postąpić dobrze ,raz popełnić błąd ,wpaść na genialny pomysł i "przemówić do poddanych".
W jego synach nie pokładam takich nadziei. Ivar może go zastąpić ,reszta w ogóle mnie nie przekonuje.
Wyprawa Bjorna też jest na razie dziwna. Rollo sobie wraca jak nigdy nic do bycia wikingiem ,Helga i Flocki popadli w jakąś depresje no i w najnowszy odcinku muzułmanie w całym mieście mieli jednego żołnierza XD Flocki który najbardziej chyba nienawidzi wyznawców innych religii ,zakazuje zabijać w meczecie i podziwia pasje modlących się ludzi WTF?!