Możesz sprecyzować swoją opinię. Moim zdaniem, nie rozumiesz nie tylko humoru, ale co gorsze przesłania. Współczuję.
Niepotrzebne współczucie,ale 30 min życia zmarnowane przez FOX :/
Jakoś sobie z tym radzę i chcę pomóc innym,nie wszyscy muszą tak cierpieć.
zapomniałeś o całym kontekście. jeżeli tyle zapamiętałeś z tego serialu to GRATULUJE BRAWO.
10 to rzeczywiście przesada,zaznaczałem po prostu,że mi się podoba,nie obejrzałem wszystkich odc.
Chciałem mieć info kiedy i gdzie leci.
Ok,jest już uczciwe 9 :)
Dokładnie.:)
Kto napisał ,że VM jest najlepszym serialem detektywistycznym? (ja go popieram)
To że Tobie się nie spodobał nie znaczy że innym też musi. Może lepiej każdy sam niech zobaczy i się przekona czy to "żenada" jak napisałeś, większe prawdopodobieństwo że serial przypadnie do gustu, nie znam osoby której by się nie spodobał a poleciłam go kilku znajomym:) Ocena 8 na imdb, 7,7 tutaj, to jednak o czymś świadczy. Pozdrawiam:))
To nie jest debil, to po prostu człowiek kciuk :)
http://www.wiocha.pl/502450,Czlowiek_kciuk
a mnie Wilfed wciągnął:) nie dość że można się pośmiać to jeszcze aspekt pouczający znaleźć.
No cóż, bardzo specyficzny humor, więc nie dziwię się, że zdania tak podzielone.
Albo się komuś ogromnie spodoba, albo powie, że "dno dla bezmózgów". Wilfreda nie da się lubić trochę.
Ja mocno polecam:))
Wilfred to jest NAJLEPSZY serial komediowy, jaki kiedykolwiek oglądałam. Polecam! <3
W dupie mam twoje rady. Wyobraź sobie, że ludzie mają różne gusta i że tobie się coś nie podoba, to nie znaczy że innym też nie będzie się podobało.