Jak do tej pory mój ulubiony bohater :D Czuję, że jeszcze da czadu. Ucieszyłam się, że pojawił się w
8 odcinku, choć niestety szału nie było jeśli chodzi ogólnie o ten epizod. Jedyne co mi się w nim
podobało, to to jak Vasiliy wojował tym prętem ;D Aż śmiesznie, że wcześniej polował tylko na
szczurki. W sumie uratował ten odcinek.
A Wy którą postać w serialu lubicie najbardziej?
Zdecydowanie Fet najlepszy! Oby pojawiał się częściej i na dłużej. Zawsze i trochę dowcipu wprowadzi :)
Kevin Durand od czasów LOSTów się wyrobił, ale postać Wasiliego jest po prostu genialnie rozpisana.. i pasuje do aktora, innego już sobie nie wyobrażam xD "I need the rules", kozak XD Poza tym nie zapominajmy, że 2/3 odcinki temu była dosyć ciekawa scena Wasiliego z jego ojcem, gdzie śmierdziało <albo zapachniało, co kto woli> dramatem. Tylko czekać, co dalej, ale jest to póki co jeden z trójki bohaterów, których autentycznie nie chciałbym widzieć uśmierconych.. co najwyżej na koniec serialu, nie wcześniej <choć obstawiam póki co, że dziadek może paść na finał jedynki : ( >. No i teksty Wasiliego.. jak już się odezwie, to albo gada mądrze albo ma cięte riposty, albo humorystycznie coś palnie <choć nie, że jest to zamierzone z jego strony jak np. scena z ostatniego odcinka, że dziadek mówi do blondyny o wampirach po czym ona pyta Wasiliego idącego za dziadkiem, czy on sobie żartuje - odp. poważnie, my przed ekranem mamy banana na twarzy, ale w gruncie rzeczy to nie Wasili żartował a jak to zostało zaprezentowane na tej scenie>.
Poza tym Thomas aka Tomek i dziadek to moja trójca najlepszych tego serialu. Z Thomasem i Wasilim na czele - dziadek to tak do kompletu, bo jakby nie mógł być? xD
btw. temat mógł zostać inaczej skonstruowany, skoro na końcu zadano pytanie "którą postać w serialu lubicie najbardziej' xd