Uwaga!!!!!!
Z nieoficjalnych źródeł mam informacje że 6 grudnia zostaną wyemitowane odcinki Scary-oke i Into the bunker!!!! (godziny nie znam).
Nareszcie! Ile można było czekać!? To będzie świetna sobota!!!!!
Najpierw przez pół godziny szalałam z radości :-)
Nie oglądałam po angielsku.
Ja oglądam wszystkie odcinki po angielsku i niezbyt cieszę się na polską wersję... Ogółem jest dużo niedociągnięć i BARDZO złe tłumaczenie. Głosy nawet nawet, aczkolwiek lepsze są w oryginale. Raczej kwestia gustu.
I co znaczą "nieoficjalne źródła"? To znaczy, że nie ma żadnego potwierdzenia?
Znowu się spotykamy :D. W ogóle to podpisuję się pod tym. Tłumacze w ogóle nie starają się, by ten serial miał jakikolwiek sens. Ludzie, którym się w ogóle za tłumaczenia nie płaci (w tym ja i ty XD) potrafią wykonać to niesamowicie ;).
Właśnie widziałam zapowiedź. Dwa odcinki 6 grudnia o 10:00 na Disney Channel.
Angielskie, czyli oryginalne dialogi stoją na najwyższym poziomie, a cały sezon 2 ma już napisy, więc jeśli chcesz się dobrze bawić, to nadrabiaj drugi sezon już dziś.
Tym bardziej, że ten sezon po prostu GNIECIE.
Gdzie można zdobyć napisy? Oglądałem po angielsku i większość zrozumiałem ale wiadomo z napisami lepiej :D A tak poza tym to zgadzam się drugi sezon miażdży :)
Napisy są na napi oraz n24 do wersji 720p odcinków.
A jak dobrze poszukać to i na portale do oglądania online nawet ktoś wrzucił odcinki z wklejonymi napisami :)
Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zmieniono dubbing :(((((((((((((((((((((((((((((((
W jakim sensie zmieniono dubbing? Moim zdaniem jak na razie głos zmieniła tylko Cuksa, a pan Boberek chrypiał już inaczej w zjawiskach niewyjaśnionych. Ale doszło za to kilka nowych głosów w serialu. Na pewno pan Reczek i jeszcze jakiś facet którego nazwiska nie znam.
I jeszcze taka kwestia: czy pan Paszkowski dalej reżyseruje serial, czy może ktoś inny przejał II sezon? Nie wiem, ale odniosłem takie dziwne wrażenie :)