PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 27 tys. ocen
8,3 10 1 26547
8,0 6 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Uwaga!!!!!!
Z nieoficjalnych źródeł mam informacje że 6 grudnia zostaną wyemitowane odcinki Scary-oke i Into the bunker!!!! (godziny nie znam).
Nareszcie! Ile można było czekać!? To będzie świetna sobota!!!!!
Najpierw przez pół godziny szalałam z radości :-)
Nie oglądałam po angielsku.

Sezonowka

Ja oglądam wszystkie odcinki po angielsku i niezbyt cieszę się na polską wersję... Ogółem jest dużo niedociągnięć i BARDZO złe tłumaczenie. Głosy nawet nawet, aczkolwiek lepsze są w oryginale. Raczej kwestia gustu.
I co znaczą "nieoficjalne źródła"? To znaczy, że nie ma żadnego potwierdzenia?

Smietanka1069

Znowu się spotykamy :D. W ogóle to podpisuję się pod tym. Tłumacze w ogóle nie starają się, by ten serial miał jakikolwiek sens. Ludzie, którym się w ogóle za tłumaczenia nie płaci (w tym ja i ty XD) potrafią wykonać to niesamowicie ;).

ocenił(a) serial na 10
Smietanka1069

Właśnie widziałam zapowiedź. Dwa odcinki 6 grudnia o 10:00 na Disney Channel.

ocenił(a) serial na 10
Sezonowka

Angielskie, czyli oryginalne dialogi stoją na najwyższym poziomie, a cały sezon 2 ma już napisy, więc jeśli chcesz się dobrze bawić, to nadrabiaj drugi sezon już dziś.

Tym bardziej, że ten sezon po prostu GNIECIE.

ocenił(a) serial na 10
Piciambeer

Gdzie można zdobyć napisy? Oglądałem po angielsku i większość zrozumiałem ale wiadomo z napisami lepiej :D A tak poza tym to zgadzam się drugi sezon miażdży :)

ocenił(a) serial na 10
RaStAMeN

Napisy są na napi oraz n24 do wersji 720p odcinków.

A jak dobrze poszukać to i na portale do oglądania online nawet ktoś wrzucił odcinki z wklejonymi napisami :)

Piciambeer

A wiadomo już kto napisał księgę? xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie, ale wiadomo, kto Autorowi w tym pomagał :)

ocenił(a) serial na 10
Sezonowka

Nieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zmieniono dubbing :(((((((((((((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 9
jiraya12

W jakim sensie zmieniono dubbing? Moim zdaniem jak na razie głos zmieniła tylko Cuksa, a pan Boberek chrypiał już inaczej w zjawiskach niewyjaśnionych. Ale doszło za to kilka nowych głosów w serialu. Na pewno pan Reczek i jeszcze jakiś facet którego nazwiska nie znam.
I jeszcze taka kwestia: czy pan Paszkowski dalej reżyseruje serial, czy może ktoś inny przejał II sezon? Nie wiem, ale odniosłem takie dziwne wrażenie :)

ocenił(a) serial na 10
Sezonowka

Wiadomo kiedy nowe odcinki?

Sezonowka

Czy to CN emituje ten serial?

ocenił(a) serial na 9
gortat

Obecnie Disney Chanel (zauważyłem też, że sa powtórki I sezonu).