Co sądzicie o odcinku ja oglądałam po angielsku no i masakra Jak Dipper mógł tak zrobić :/ przecież laptop był ważny a on odpuścił
Cóż, żaden mężczyzna przy kobiecie nie myśli jasno. :P
Ale za to fajnie, że pokazali Pacifice w nowym świetle mam nadzieje, że rozwiną jej historie np. bardzo interesuje mnie ten dzwonek. :)
Po za tym to był fany odcinek, easter egg Freddiego Krugera, duch kategorii 10, przeszłość rodziny Pacifiki, ożywione wypchane zwierzęta oraz ludzie zamieniani w drewno w tych pozach (dość straszne), sytuacja w szafie i właśnie te odliczanie. To był jeden z lepszych odcinków tego sezonu. :)
mam tylko jedno zastrzeżenie, niestety skrócili fajny opening. Mam nadzieje, że to naprawią. :)
no właśnie też zauważyłam że opening skrócony a szept na końcu jakby głośniejszy bo nawet mój głuchy brat usłyszał XD. Odcinek jak do tej pory najlepszy pokładam w tym serialu wielkie nadzieje i mam nadzieję że się nie zawiodę. na angielskim forum ładnie nawet nazwali ten duet Dippifica i też mam nadzieję na rozwinięcie tego wątku ;)
http://www.watchcartoononline.com/gravity-falls-season-2-episode-10-northwest-ma nsion-noir ja zawsze tu oglądam, tam są najszybciej dodawane odcinki bo już następnego dnia
Jak dla mnie idealny odcinek,wszystko świetnie wyważone. Zwłaszcza akcja na końcu nie zwykle intrygująca. Myślę że wchodzimy w decydującą fazę sezonu mimo że to dopiero odcinek 10 :).
Ps. Bardzo fajnie że pokazali Pacyfikę w innym świetle.
Odcinek rewelacyjny, podobało mi się jak przedstawili Pacyficę :> Chyba najlepszy odcinek w tym sezonie ^^ Btw. ktoś jeszcze zauważył, że karty z kryptogramami układają się w większy obrazek?
https: //40. media.tumblr. com/a9e25197fcdb9ef7039516532f96ba68/tumblr_nk04s8hJOb1uo7guqo1_500. jpg
Ten fez jakoś tak znajomo wygląda xD
5-4-23-10-15-5-10-9-4-1-16-23-4-16-19-5-19-19-11-5
Po odszyfrowaniu mamy "Stan is not what he seems", czyli "Stan nie jest taki jaki się wydaje"
Nawet nie wiedziałem, niesamowite, dlatego ten serial jest lepszy od pory na przygodę. :)
co do linka wystarcz wpisać w Google ( gravity falls season 2 end pages ) :)
Nom, dokładnie :> Ja się na to natknęłam w internecie, potem przyjrzałam się osobnym obrazkom i "Hej! Rzeczywiście..." No i można zauważyć, że cały obrazek będzie składał się z 21 części, więc pewnie będzie odcinek więcej niż w pierwszym sezonie :>
A czy jeden z ukrytych kodów nie mówił - "Cisza przed burzą"?
A koniec świata zbliża się szybciej niż koniec lata :D