PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26042
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Co sądzicie o odcinku ja oglądałam po angielsku no i masakra Jak Dipper mógł tak zrobić :/ przecież laptop był ważny a on odpuścił

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Cóż, żaden mężczyzna przy kobiecie nie myśli jasno. :P
Ale za to fajnie, że pokazali Pacifice w nowym świetle mam nadzieje, że rozwiną jej historie np. bardzo interesuje mnie ten dzwonek. :)
Po za tym to był fany odcinek, easter egg Freddiego Krugera, duch kategorii 10, przeszłość rodziny Pacifiki, ożywione wypchane zwierzęta oraz ludzie zamieniani w drewno w tych pozach (dość straszne), sytuacja w szafie i właśnie te odliczanie. To był jeden z lepszych odcinków tego sezonu. :)

mam tylko jedno zastrzeżenie, niestety skrócili fajny opening. Mam nadzieje, że to naprawią. :)

ocenił(a) serial na 10
nieznajomy43

no właśnie też zauważyłam że opening skrócony a szept na końcu jakby głośniejszy bo nawet mój głuchy brat usłyszał XD. Odcinek jak do tej pory najlepszy pokładam w tym serialu wielkie nadzieje i mam nadzieję że się nie zawiodę. na angielskim forum ładnie nawet nazwali ten duet Dippifica i też mam nadzieję na rozwinięcie tego wątku ;)

ocenił(a) serial na 8
rei_hino17

A gdzie można obejrzeć 10 odcinek? Niestety mam problem ze znalezieniem :<

ocenił(a) serial na 10
zafrina09

http://www.watchcartoononline.com/gravity-falls-season-2-episode-10-northwest-ma nsion-noir ja zawsze tu oglądam, tam są najszybciej dodawane odcinki bo już następnego dnia

ocenił(a) serial na 8
rei_hino17

Super! Wielkie dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
rei_hino17

Jak dla mnie idealny odcinek,wszystko świetnie wyważone. Zwłaszcza akcja na końcu nie zwykle intrygująca. Myślę że wchodzimy w decydującą fazę sezonu mimo że to dopiero odcinek 10 :).

Ps. Bardzo fajnie że pokazali Pacyfikę w innym świetle.

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Odcinek rewelacyjny, podobało mi się jak przedstawili Pacyficę :> Chyba najlepszy odcinek w tym sezonie ^^ Btw. ktoś jeszcze zauważył, że karty z kryptogramami układają się w większy obrazek?

https: //40. media.tumblr. com/a9e25197fcdb9ef7039516532f96ba68/tumblr_nk04s8hJOb1uo7guqo1_500. jpg

Ten fez jakoś tak znajomo wygląda xD

ocenił(a) serial na 10
Shinigami_Sama

ja bym chciała żeby ktoś kod przetłumaczył który był na końcu odcinka

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

5-4-23-10-15-5-10-9-4-1-16-23-4-16-19-5-19-19-11-5

Po odszyfrowaniu mamy "Stan is not what he seems", czyli "Stan nie jest taki jaki się wydaje"

ocenił(a) serial na 10
Yellamma

Masakra tyle pytań a tak mało odpowiedzi :/

ocenił(a) serial na 9
Shinigami_Sama

Nawet nie wiedziałem, niesamowite, dlatego ten serial jest lepszy od pory na przygodę. :)

co do linka wystarcz wpisać w Google ( gravity falls season 2 end pages ) :)

ocenił(a) serial na 9
nieznajomy43

Nom, dokładnie :> Ja się na to natknęłam w internecie, potem przyjrzałam się osobnym obrazkom i "Hej! Rzeczywiście..." No i można zauważyć, że cały obrazek będzie składał się z 21 części, więc pewnie będzie odcinek więcej niż w pierwszym sezonie :>

rei_hino17

A czy jeden z ukrytych kodów nie mówił - "Cisza przed burzą"?
A koniec świata zbliża się szybciej niż koniec lata :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak lepiej zakop złoto bo rozumiem że skupowałaś :D

rei_hino17

Chyba znalazłem coś ciekawego , Dipper po zamienieniu w drewno ,przyjmują taką poza którą pokazał kształtomistrz , jako jego koniec ,tak jakby znał dokładną przyszłość ,dziwne