Ostatnio pojawiła się nowa gra na stronie disney'a. Niestety poza USA nikt nie może w nią
zagrać...
W czasie gry pojawiły się kody. Po ich rozszyfrowaniu można powiedzieć.... WOW!
Oto one:
wkHuh duh vla klqwv l zloo jlyh brx
There are six hints i will give you
(Oto 6 wskazówek, które ci podam)
1. wkhuh lv d vhfuhw vrfLhwb lq judylwb idoov
There is a secret society in gravity falls
(W Gravity Falls znajduje się tajna organizacja)
2. wkh kdqgbpdq nqrzV pruh wkdq brx wklqn
The handyman knows more than you think
(Złota rączka wie więcej niż ci się wydaje)
3. jlghrq kdv Ehhq vhdufklqj iru vrphwklqj
Gideon has been searching for something
(Gideon czegoś szuka)
4. zkdw jrhv xs lv vxuh wr frph grzq
What goes up is sure to come down
(Co leci w górę, na pewno spadnie)
5. glsshu lv sodblqj zlwk iluh
Dipper is playing with fire
(Dipper gra/bawi się/ używa ognia) (trudno przetłumaczyć)
6. l zloo eh uhwxuqlqj wr judylwb idoOV
I will be returning to gravity falls
(Powrócę do Gravity Falls)
plvfklhi lv pb Plggoh qdph. exw qrw pb iluvw
- Mischief is my Middle name. but not my first
(Miscief to moje drugie imię, ale nie moje pierwsze)
l grq’w jlyh xs dqvzhuv hdvB
- I don’t give up answers easy
(Nie daję łatwych odpowiedzi)
l nQrz wklqjv. Idvflqdwlqj wklqjv
- I kNow things. Fascinating things
(Wiem różne rzeczy, fascynujące rzeczy)
brxu uhdolwb lv d jdph wr ph.dqg l olnh jDphv
- Your reality is a game to me and I like games
(Twoja rzeczywistość jest grą, a aj lubię gry)
l ehw brx’uh zrqghulqj zkr l dP.
- I bet you’re wondering who I am.
(Pewnie zastanawiasz się kim jestem)
Po ich przeczytaniu byłem zszokowany. Ta kreskówka jest genialna, nigdy w życiu nie
widziałem takiej fabuły i sekretów w serialu animowanym.
A więc co można wywnioskować?
- W Gravity Falls jest tajna organizacja. W serialu jest dużo nawiązań do Illuminatów, możliwe,
że ta organizacja to właśnie Illuminaci, ewentualnie jakaś parodia.
- Ten KTOŚ powróci do miasteczka.
- Soos! Ty coś wiesz!
- Z tym spadaniem i lataniem w górę, to sam nie wiem, może coś z nazwą miasteczka?
Poza tym to z ogniem nie mam pojęcia.
Co o tym sądzicie? Wszystkie te znaki i podejrzenia fanów mogą rzeczywiście być nie tylko
dodatkami do podkreślenia klimatu, tylko logiczną fabułą!
Zauważyłem coś dziwnego w jednym odcinku z tą płytą Robbiego(ni wiem jak dokładnie się tam
pisze) przekłada puszki z mięsem i mówi o apokalipsie później pod koniec tak gdzieś tego
odcinka mówi do niego "apokalipsa nadchodzi, zakop złoto.....bo rozumiem że skupowałeś" czy
coś takiego no i w 19 odcinku jak Bill idzie do głowy Stana to jeszcze na koniec mówi do Gideona
"zapamiętaj. wszeświat to hologram(później było coś co nie pamiętam) i pod koniec znowu
"skupuj złoto" myślę że skoro znowu było powtórzone to złoto to ma coś wspólnego z tym co się
dzieje, dodatkowo pod koniec już całkiem odcinka 20 gdzie są już napisy jest pokazywany ten dziennik i pisze tam coś o jakichś kryształach czy co pozaziemskiego pochodzenia, później pisze "możliwe miejsca" i pozakreślane w kółka dane miejsca na mapie wodogrzmotów małych i pod koniec to "w wodogrzmotach małych NIKOMU nie wolno ufać'
zgubiłem coś tam przed "przekłada puszki z mięsem" chodzi mi o Stana "Stan przekłada puszki z mięsem" a dalej to już wszystko raczej jest zrozumiałe ;)
Według mnie "Dziura bez bna"jest jakachś dziwna ,bo gdy Dipper, Mejbel, Stan i Soos do niej wlatują po jakimś czasie z niej wylatują, a Dipper mówił że czas wogule nie miną. W odc 19 gdy Mejbel rzuca się na Billa Ciphera to mejbel też wylatuje tam skąt wleciała, jakiechś to spokrewnione
ale to nie jest normalna kreskówka, wszędzie pojawiają się symbole iluminatów, a Bill jest ich głównym symbolem. Iluminaci to stowarzyszenie osób które wierzą w jednego architekta świata (nie chodzi tu o Boga) to ogólnie taka sekta, chcą żeby był 1 rząd i żeby to oni rządzili światem, żeby wszyscy byli szpiegowani, wszędzie były kamery itp. chodzi pogłoska że to ACTA i INDECT to był ich pomysł, co ciekawe w kreskówce znajduje się pare odniesień okultystycznych ale co więcej w kreskówce można się doszukać przesłania iluminatów oraz przyszłych wydarzeć , które nas wszystkich niebawem spotkają.... wiem że mogę tu kogoś napędzić strachc czy co albo możecie wyśmiać to co pisze ale spoko, nie przeszkadza mi, oczywiście nie chodzi oto że krasnolówki wyjdą z lasów czy coś tu chodzi o zupełnie coś innego, przypomnijcie sobie wypowiedż Billa (rzeczywistość to iluzjja, wszechświat to hologram KUPUJ ZŁOTO" dodatkowo polska nazwa jest jak najbardziej błędna, angielska nazwa Gravity Falls znaczy na polskie "Upadek Grawitacji" czy to ma związek z tą apokalipsą o której mówił Stanek? no i w intrze gdzieś tak przy końcu wszystko z Dipperem i Mejbel w ich pokoju zaczyna się unosić, no i podobno gdyby grawitacja upadła (oczywiście oznaczało by to koniec świata) ale gdyby jednak jakoś udało się przeżyć przy pomocy czegoś, to waluty papierowe by upadły, i trzeba by było czymś płacić, jedynym sposobem jest skupowanie złota właśnie, dodatkowo przypominam sobie że w jednej scenie stanek malował kamienie na złoty kolor, ale kompletnie nie pamiętam odcinka i "Co leci w górę, na pewno spadnie" podejrzewam że właśnie chodzi o grawitację wystarczy sobie dodać tytuł odcinka i tą zagadkę no i już ma się rozwiązanie, no bo patrzcie, jak się rzuci coś do góry to to coś spada, grawitacja cały czas tak jakby "leci w górę" dodatkowo Stanek to osoba którą wyrzucili z masonerii (podejrzewam że za kradzieże) bo jego symbol na tym kapeluszu co nosi to właśnie symbol masonerii, masoneria znowu to sekta satanistyczna, której początki sięgają starożytności, oni czczą szatana a ich zdaniem Bóg jest zły, no i pod koniec w krótkometrażówkach właśnie przez pół sekundy pojawia się jakiś symbol po połączeniu ich wychodzi właśnie oko przekreślone wielkim krwawym X, po co w kreskówce dla dzieci było by umieszczać takie coś? skoro i tak to trudno zauważyć bo mija bardzo szybko, po co było by dawać te kody, itp. zauważcie że jak na inne kreskówki to ta się bardzo wyróżnia, i jest poprostu.......dziwna, zresztą nieważne, ej wpiszcie illumination od tyłu z dopiskiem com. i przeniesie was na amerykańską stronę rządową nsa.gov ;) http://www.youtube.com/watch?v=WCd8o0X_K1Q macie dla tych którzy nie widzieli jak wygląda cały ten symbol z krótkometrażówek po połączeniu i oto moja teoria. Może Stanek robi to dla Dippera i Mejbel?, może ci z organizacji właśnie robili złe rzeczy itp. i chcą sprowadzić apokalipsę, coś namieszać w grawitacji, a stanek otworzył ten portal do nieskończonosci wszechświatów ponieważ może chce się przenieść z Dipperem i Mejbel i innymi do innego świata gdzie mogli by znowu bezpiecznie żyć, no i skąd wie takie rzevczy? może on kiedyś z bratem należał do tej organizacji ale zaczeły mu się nie podobać te rzeczy, gryzło go poczucie winy i może JEGO brat właśnie pisał te dzienniki (wiem że jest to zdjęcie z tym starym brodaczem jak piszę tę dziennik ale mówię to tylko teoria) chciał żeby inni o tym wiedziel, więc stowarzyszenie go "zlikwidowało" ale zdążył ukryć dzienniki (bo jak czytałem w internecie kto się sprzeciwi iluminatom tego zatrzymają a nawet zabiją), wtedy stanek wiedział już że źle zrobił wstępując do tej organizacji, i coś tam kradł (może właśnie coś do stworzenia tego portalu lub odzyskania brata kto wie? więć go wyrzucili, więc wtedy zaczął wszystko robić na swoją rekę po bracie został mu tylko 1 dziennik a na 2 i 3 spędził parę lat poszukiwań, może on chce powstrzymać ich i ochronić dippera i mejbel i resztę, i otworzyć portal właśnie do nowegoświata, gdyby tamtym się udało i gdyby świat został zniszczony, no ale patrzcie nawet fabuła tej kreskówki jest dziwna, kreskówka o apokalipsie, iluminatach itp. tu naprawdę coś nie gra jakby ktoś chciał specjalnie umieścić te symbole itp. w kreskówce, i twórca w wywiadzie mówił "stworzenie jednego odcinka zajmuje wiele czasu" właśnie ponieważ są BARDZO BARDZO SZCZEGÓŁOWE, zwracajcie uwagę na zachowanie postaci (policjanci napewno należą do tej organizacji), to tyle, wiem że to dużo ale proszę PRZECZYTAJCIE TEN CAŁY KOMENTARZ!!!!!!!!!
no i po co te symbole trójkąta wszędzie? na dywanie, na półce, w oknie, to jest jakby właśnie specjalnie potwierdzenie tego że bill obserwuje tak samo ten napis na rurze, on cały czas widzi co robią itp. no i można się przypatrzeć kozie, ja uważam że koza to Bill pod postacią kozy
cieszę się że ktoś myśli tak jak ja :), ja wierzę w różne zjawiska paranormalne: potwory różne,ufo,itp., i mam mnóstwo magazynów o takich rzeczyach jak szósty zmysł, enigma itp. dużo czytałem też o iluminatach i z tego wynika że ta kreskówka normalna nie jest, co nie znaczy że zła, jest zaje........ ale niezbyt normalna (chodzi mi o te poukrywane sygnały itp.) w jednym odcinku widać np: małych ludzi połączonych ze sobą jakby w słoiku jest to nawiązane do jakichś rytuałów okultystycznych czy coś
nie na wszystkie ;) ogólnie tam są elementy ukryte iluminatów i nawiązujące do okultyzmu to już są przesłania iluminatów i ukryte wiadomości które wkrótce nas wszystkich również czekają, poczytajcie sobie o iluminatach w internecie a zrozumiecie o co mi chodzi
Wszystko jest możliwe. :) Mam pytanie, czy domniemani "Iluminaci" mają w planach coś co, by przypominało apokalipse ?
a mi chodzi oto że na niektóreś rzeczy na pewno nie będzie odpowiedzi w 2 sezonie bo niektóreś to takie jakby ukryte elementy a to się pojawia w wielu bajkach to są poprostu tajne przesłania, że tak to można nazwać
I tu się zgodze. W tej kreskówce jest wiele ciekawostek, wskazówek i ukrytych znaków. Mnie zastanawia znak zapytania na koszulce Soosa.
Soos to wielka stopa, ten pytajnk to symbol niewiedzy, różnych niewyjaśnionych tajemnic itp. to by wyjaśniało duży wzrost Soosa, jego niezdarność i nie za dużą inteligencję, aw intrze jak jest las po tym jak Stanek, Dipper i Mejbel patrzą sie na ślad wielkiej stopy widać przez pół sekundy wielką stopę a raczej jej cień i ma taką samą pozę jak Soos w odcinku z potworem morskim jak udał wielką stopę
Możliwe, że z tym Soosem-wielką stopą, to jest jakby wskazówka, nie trzeba tego brać dosłownie... Gdy zaczyna się serial i ukazana jest ta scena (Dipper, Mabel i Stanek obserwują ślad stopy w stopie)... Możliwe, że jest to taka wskazówka : bliźniaki myślą, że ich sprawa jest poważna, ale jednak szykuje się "coś grubszego", czego nie zauważają, czym naprawdę trzeba się martwić, coś, co może nagle wszystkich zaskoczyć... Nie chcę jednak nikogo straszyć :)
to coś wielkiego to chodzi napewno o tych iluminatów, o to stowarzyszenie iluminatów, o tą apokalipsę, czyli upadek grawitacji co się rzecz jasna łączy dalej z iluminatami i to jest napewno ta główna tajemnica wszystko do tego prowadzi
strzelam że to będzie jakiś miedzygalaktyczny władca który był więziony w innym wymiarze ale to tylko moje wymysły
Całkiem możliwe. Lecz Stanek chyba poszukuję w innych wymiarach i wszechświatach swojego brata. Coś napewno się wydarzy, a będzie to apokalipsa. Wydaje mi się że "nasz" wymiar połączy się z innym wymiarem. Zastanawia mnie złoto, o którym wspomina Stanek i Bil...
Istnieje wiele teorii co do Wodogrzmotów Małych, lecz moja brzmi następująco : dziadek Gideona (załóżmy, że ma na imię Gordon)oraz Stanek Pines byli najlepszymi przyjaciółmi. Spędzali ze sobą dużo czasu, mówili obie o wszystkim i ogólnie się lubili. Ojciec Stanka, stary McGucket (myślę tak, ponieważ w odcinku o potworze z jeziora stary dziwak mówił do Stana, że ma "purchawkowy nos". Stanek był tym wyraźnie zaniepokojony, jakby chciał coś ukryć... McGucket ma jednak taki sam nos. Dodatkowo, stary dziwak mówił, że nawet własny syn mu nie wierzy. Lecz skąd mamy mieć pewność, że mówił ono tym policjancie, a nie o Stanku? Imienia policjanta nie wymienił. Twierdził, że własny syn się go wstydzi) badał okoliczne dziwactwa i spisywał je w 3 księgach. Lecz jakiś czas później, uświadomił sobie, że jest już za stary, aby nadal się tym zajmować. Postanowił opowiedzieć o wszystkim synowi; nie wiedział jednak, czy wtajemniczyć inteligentnego Stanka czy może jego brata (!) bliźniaka (nazwijmy go Staszek). W końcu zdecydował się, a wybór padł na Stanka. Lecz Gordon nie był taki głupi; czuł, że coś się święci.. Zauważył, że jego przyjaciel ostatnio bardzo dziwnie się zachowuje. Postanowił dowiedzieć się, o co chodzi... Gdy Mc (każdy wie o kogo chodzi) chciał już oddać księgi Stanowi, Gordon (niezauważony przez nikogo) zakradł się do Groty Tajemnic i ukradł księgę nr.2. W tej księdze nie pisało, że pod żadnym pozorem nie wolno wzywać Billa. Mc napisał o tym dopiero w księdze nr3, bo miał już niegdyś do czynienia z Billem... Gordon nie chciał, aby przyjacielowi stało się coś złego. Nie mógł jednak przewidzieć, jak daleko sprawy zajdą...
Wezwał jednak Billa i rozkazał mu, aby dowiedział się, co Stanek kombinuje. Lecz Bill, jak na krętacza przystało, zamiast wykonać polecenie, postanowił zemścić się na Pines'ach.. Gdy Mc opowiadał Stankowi o każdej z ksiąg (i zdradził, co znajduje się za automatem), wkroczył Bill. Otworzył on portal między wymiarowy i powiedział, że Gordon go tu przysłał. Stanka krew zalewała wewnętrznie. I już Bill chciał wrzucić Mc'a, gdy dzielny Staszek "skoczył na pomoc ojcu" i sam wpadł do portalu ratując ojca... W tym czasie przerażony Stanek porwał księgę nr.3 i pobiegł z nią do lasu. Dopisał do niej te cytaty : "Nikomu nie można ufać" (był wściekły na Gordona) oraz "Muszę ją schować, zanim ON ją znajdzie ! Schował więc Stanek księgę w bezpiecznym miejscu, lecz gdy wrócił do domu, brata już nie było... Zastał na podłodze półprzytomnego ojca. Udało się go uratować, ale stracił on większość pamięci, a część mu została. Został więc miejscowym dziwakiem, a Stan się go wyparł. Najgorsze było jednak to, że stracił przyjaciela. Bill, bowiem, gdy wrócił do Gordona, powiedział mu, że "Stanek chciał się go pozbyć", czym na zawsze skłócił 2 zaprzyjaźnione rody. Lecz trójkąt był zadowolony, gdyż część zemsty się dokonała; po drugą część wróci później. Stan przez wiele lat szukał brata na próżno. Księgę nr.1 ukrył w pomieszczeniu za automatem, a po jakimś czasie, gdzie ukrył 3 zapomniał... Podczas poszukiwań do księgi nr.1 dopisał "możliwe drogi", "trasy" czy coś w tym stylu. Pokój Staszka (ten z eksperymentem 73) zamknął na klucz; zbyt mu przypominał brata. Później działo się to, co w kreskówce. Taka jest moja teoria :)
To bardzo dobra teoria choć trochę bym ją poprawił gdy bym szybciej pisał od kilku dni rozmyślałem skAd Gideon ma księge i czy ktoś mu ją dał oczywiste to mugł być Gordon(dziadek Gideona) no bo skąd taki młody Gideon ma takiej wartości dziennik Gordon dał dziennik Gideonowi
Hej wiecie może czy na Disney'u będą pokazywane te krótkie odc bo nie mogę oglądać w necie żadnego jeszcze nie widziałem!
Ja od wielu dni rozmyślałam nad tą teorią i w końcu ją jakoś do kupy skleiłam :D Tylko jedno mnie w niej zastanawia : gdzie by tu umieścić tą tajną organizację... A co do zagadki nr.5, to myślę, że Dipper igra z ogniem.
Ta strona była znana od dawna. Pojawiały się na niej różne kody itp. Ale teraz chyba już się okazała fanowską stroną.
wiem że jest znana od dawna, ale nie jest fanowską bo jak sie kliknie na ten trójkąt, to sie otwiera jakieś opowiadanie i to jest w takim stylu zrobione jak prawdziwe, się pali tak żywo itp. wątpię żeby fani tak dali radę zrobić
nie tylko, kliknij na ten trójkąt a pokaże ci się opowiadanie takie specjalne zrobione
tak,ale jest na youtube taki użytkownik co bardzo dużo daje filmików z wodogrzmatów i tam rozszyfrowuje, tajemnice itp. i ma bardzo dużo subskrypcji i tam o tej stronie też jest, wątpię żeby to była strona fanowska, bo skoro pojawiały się na niej kody itp.
Z tym, że kody każdy może przecież wymyślić. O tej stronie było głośno i rzeczywiście codziennie pojawiały się na niej kody. Była bardzo wiarygodna. Później jednak ludzie zaczęli podważać to, że jest to oficjalna strona. Kody praktycznie nie miały sensu i niczego nie wyjaśniały, 1 października (data na którą wszyscy czekali, bo widniała na stronie) zmieniła tylko wygląd Billa, bo pojawiały się na nim obrazki kotów, oraz to, że po tych dwóch rozdziałach historyjki nie była już aktualizowana. Poza tym, Alex sam mówił, że nie znał tej strony (od biedy można powiedzieć, że po prostu skłamał)
Do tego jeszcze, spójrz na Billa na stronie - ma ostre rogi, a teraz na to:
http://gravityfalls.wikia.com/wiki/File:S1e19_bill_model_sheet.jpg
Jest to oficjalny model Billa, na którym są podane informacje, których należy się trzymać. Jest napisane, że rogi mają być zaokrąglone.
Szkoda że gdy gravity falls się skończy nie będzie nic do oglądania:I Zakochałem się w tym serialu. Przynajmniej nie długo 2 sezon (chyba) 1 lipca tego roku w USA w Polsce pewnie będzie w październiku.
UWAGA SPOILER Z DRUGIEGO SEZONU! MOJA TEORIA: W odc Gideon Rises ten niby portal to nie portal tylko wechikół czasu. Stan do niego wejdzie i cofnie się w czasie by jego brat Stanley nigdy nie umarł.
DO TheMike:
,,Poza tym to z ogniem nie mam pojęcia."
Może można to przetłumaczyć jako Dipper gra/igra z ogniem?
Rzeczywiście to mogłoby być to. Dipper chce odkryć tajemnice miasta, więc Billowi pewnie się nie podoba to, dlatego mówi, że "igra z ogniem"
Ostatnio "przeciekło" zdjęcie rzekomo z drugiego sezonu. Oto ono: http://24.media.tumblr.com/8b201ea7be1bd13d51631bcff1993f85/tumblr_n3tj9l2Tgm1t0 3y9no1_r1_500.png Jest to pokój Wendy i odbijające się w nim światło portalu. Pochodzi ono z odcinka "Scaryoke". Niestety, nie zostało przez nikogo potwierdzone. Czy to prawdziwe zdjęcie, czy może tylko fanart? (Tutaj bardziej się rozpisałam: http://pl.wodogrzmoty-male-gravity-falls.wikia.com/wiki/Blog_u%C5%BCytkownika:Il lBeWatchingYou/Analiza_rysunku_cz.2 )
Też się zastanawiałem czy jest prawdziwe. Bardzo ciekawie wygląda. Swoją drogą mam nadzieję, że jednak jest prawdziwe, bo Wendy była za mało w 1 sezonie.
Ale to zdjęcie jest prawdziwe ;)
https://twitter.com/_AlexHirsch/status/460146626355417088/photo/1
Bardziej by mi pasowało żeby w 2 sezonie Stan był "zły" wtedy Dipper i Mejbel byli by zdani na własną rękę i fabuła ogólnie byłaby chyba bardziej ekscytująca
PROSZĘ NAPISZCIE CZY WEDŁUG WAS BYŁ 1 AUTOR DZIENNIKÓW CZY 2-óch. POMOŻE MI TO W TEORII KTÓRĄ JUŻ PRAWIE WYMYŚLIŁEM!!!!!
Skoro jeden to pisze teorię, bo pod jednego autora tę teorię obmyślałem
Więc:
Stanley pisał dzienniki (brat Stana). Stan dowiedział się o tym i był zły na swojego brata, więc zabrał mu 2. księgę i postanowił wezwać Billa. Stan chciał się dowiedzieć po co jego bratu dzienniki, ale Bill chciał się zemścić na Stanley'u za wcześniejsze sprawki. Stanley podsłuchał tę rozmowę i schował 1 dziennik za automatem, 2 nie wiem gdzie 3 w lesie.Gdy Stanley chował 3 dzienniki pomyślał że będzie się ukrywał tak długo dopóki Bill nie da sobie spokoju i gdy to nastąpi to wydzie z kryjówki i weźmie wszystkie dzienniki Bill zaczął go śledzić, zranił go tak, że Stanley zaczął krwawić i poplamił jedną ze stron. Stanley napisał jeszcze "nikomu nie można ufać" (zdradził go własny brat), "ktoś mnie obserwuje" (Bill), "muszę schować księgę zanim on ją znajdzie". Stanley nie mógł jednak przewidzieć że Bill znajdzie go w jego tejemnej kryjówce za automatem. Bill pokonał Stanleya w walce
i wysłał go do innego wymiaru. Stan obserwował walkę i zauważył kryjówkę za automatem. Bill zniknął i cieszył się że dokonał zemsty. Po bitwie Stan wszedł za automat i znalazł księgę nr 1, a w niej wyczytał że dzięki trzem dziennikom można uruchomić portal, domyślił się że w którymś z wymiarów jest uwięziony jego brat. Zaczął szukać dzienników i wtedy przyjechały bliźniaki
Dzienniki napisał McGuket to było już ustalone od dawna. Poza tym mi się wydaje że Stan nie wiedział kto je napisał w końcu z MG spotkał się w serialu 2 razy. Obydwaj mieli tajne misje i nikt nie wiedział o nich(Stan szukanie dzienników,McGuket ich pisanie). Myślę że Stan i Stanley mieli styczność z dziennikami no bo skąd Stan by wiedział czego i jak szukać by uwolnić brata ale obydwaj nie wiedzieli kto jest ich autorem i nie było to tak istotne przed wydarzeniami z serialu(dzienniki). Tak czy siak jak jest na prawdę przynajmniej w niewielkim stopniu dowiemy się w lipcu.
Hej! Jestem nowa na stronie!
Ostatnio szukałam obrazów z intra Wodogrzmotów i natknęłam się na obrazek na którym Dipper i Mabel stoją przed tym trójkątem który w ostatnim odcinku uaktywnił Stanek. Za nimi w cieniu stoją jacyś kosmici. Blondyn i ludzie w kapturach. Możliwe, że ci ludzie to właśnie ta tajna organizacja. Jest też czapka Stanka i kapelusz Mc'Gucketa. Pod bliźniakami na ziemi jest widoczny kształt Billy;ego.
To zdjęcie jest dodane w innym poście na stronie. A dokładniej tym gdzie pytam kiedy będzie drugi sezon. Dodał je TheMike
Znalazłem ostatnio stronę ze zdjęciami z "Gravity Falls", ale nie wiem co o nich sądzić. Na wszelki wypadek dam spoiler.
http://tigerblack62.deviantart.com/art/GF-Sound-of-Silence-406917062
UWAGA OPIS 1 I 2 ODCINKA Z 2 SEZONU; 21 ODC-RODZINA PINES POWRACA DO NORMALNOŚCI PO INCYDENCIE Z GIDEONEM. PINES URZĄDZAJĄ IMPREZE“ Mystery Shack Is Back” A DOSTAĆ SIĘ NA NIĄ PRÓBUJĄ PEWNI NIEPOŻĄDANI GOŚCIE
UWAGA!!!!!!!! 22 ODC NAJLEPSZY OPIS ODCINKA 22 ODC-SEKRETNY DZIENNIK DIPPERA PROWADZI GO I JEGO EKIPE DO UKRYTEGO BUNKRU AUTORA DZIENNIKÓW GDZIE STAJĄ ONI TWARZA W TWARZ Z TAJEMNICZYMI POSTACIAMI Z GRAVITY FALLS!!!!
22 ODC TO CHYBA BĘDZIE JEDEN Z NAJLEPSZYCH ODC W 2 SEZONIE
POCZĄTEK 2 SEZONU W USA BĘDZIE 1 SIERPNIA
INFORMACJE ZNALAZŁEM NA GRAVITY FALLS WIKI-2 SEASON