Jak wiadomo (albo może niektórzy nie wiedzą), 1 sezon Gravity falls ma 21 odcinków. Dotąd
zostały wyemitowane 12 odcinków, w październiku ostatnio. I teraz mijają miesiące i nic się nie
dzieje... Alex Hirsch napisał, że będą na początku 2013, ale okazuje się, że w styczniu jeszcze nie :
(
Szkoda, fabuła rozwija się coraz bardziej. W ciągu 1 dnia połknęłam wszystkie odcinki i teraz umieram... Wszystkie kreskówki które oglądam mają przerwę w odcinkach. Fatum.
Oglądałam w oryginale. Bez napisów ani tego typu... watchcartoononline.com tu masz wszystko
A wiesz może kiedy będzie następny(9 odc) na jakimś kanale tv (Disney XD,Disney Channel)
Odcinek 18 pt.: "The Land Before Swine" zostanie wyemitowany 28 czerwca 2013. Trochę późno, dopiero na wakacje. Ale sądząc po tytule, można przypuszczać, że głównym bohaterem będzie Waddles :) (Bądź sam odcinek będzie o nim)
Odcinek 13 jest już dostępny przedpremierowo w internecie, jest świetny xD
Tak jak wszystkie inne odcinki :P
Premiery odcinków w Ameryce:
14. - Bottomless Pit! - 1 marca 2013
15. - The Deep End - 15 marca 2013
16. - Carpet Diem - 5 kwietnia 2013
I znów przestuj z kolejnymi odcinkami w tv. Wie ktoś kiedy będzie kolejny odc(10) w tv.(mam za wolnego neta i niemoge ogl ich w necie)
,,Fight Fighters" był 6 kwietnia o 12:30 na Disney XD, a dziś o tej samej porze, również na Disney XD był ,,Little Dipper".
Wiem ogl dzisiaj i tydzień temu ;) (swoją drogą bardzo fajne obydwa) , chyba teraz nowe odc będą puszczane o tej godz.
Też tak myślę, bo zajrzałem do programu tv i jak na razie w każdą sobotę o 12:30 na Disney XD mają lecieć właśnie Wodogrzmoty. ;)
Wszystkie od razu na pewno nie, bo polska premiera jest zawsze spóźniona o kilka miesięcy, więc nie licz na to, że najnowsze odcinki, np. ,,Carpet Diem" czy ,,Boyz Crazy", czyli 16 i 17, wyemitują w Polsce w najbliższych tygodniach. ;]
Nie no wiadomo. Liczę raczej że w kwietniu obejrze już po polsku:,,Summerween'' ,,Boss Mabel''
Z tego z wiem w kwietniu miały być dwa odcinki "Fight Fighters" i "Little Dipper"
Ja mam nadzieję, że będzie jeszcze ,,Summerween", bo na dalsze na razie nie liczę, ale niech będzie przynajmniej ten jeden.
Mi tam w sumie aż tak bardzo na polskich nie zależy.
Wyczekiwanie na nowe, angielskie odcinki to dopiero jest straszne. Niby dwa tygodnie, a zlatuje jak wieczność :P