PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Jak wiadomo (albo może niektórzy nie wiedzą), 1 sezon Gravity falls ma 21 odcinków. Dotąd
zostały wyemitowane 12 odcinków, w październiku ostatnio. I teraz mijają miesiące i nic się nie
dzieje... Alex Hirsch napisał, że będą na początku 2013, ale okazuje się, że w styczniu jeszcze nie :
(

ocenił(a) serial na 8
TheMike

Szkoda, fabuła rozwija się coraz bardziej. W ciągu 1 dnia połknęłam wszystkie odcinki i teraz umieram... Wszystkie kreskówki które oglądam mają przerwę w odcinkach. Fatum.

ocenił(a) serial na 10
Bystrainaczej

Informacja! Nowy odcinek 15 lutego! Przynajmniej potwierdzone :)

ocenił(a) serial na 8
TheMike

Super, myślałam że nie dożyję.

ocenił(a) serial na 10
Bystrainaczej

Siemka :). Można wiedzieć gdzie "połknełaś" te odcinki?

ocenił(a) serial na 8
CoolQba

Oglądałam w oryginale. Bez napisów ani tego typu... watchcartoononline.com tu masz wszystko

CoolQba

Na bajach.pl możesz obejrzeć odcinki z lektorem
http://www.baje.pl/category-5119-1-1.html

ocenił(a) serial na 10
Bystrainaczej

Kolejny 14 odcinek też został zapowiedziany.
"Bottomless Pit"

ocenił(a) serial na 10
TheMike

A wiesz może kiedy będzie następny(9 odc) na jakimś kanale tv (Disney XD,Disney Channel)

ocenił(a) serial na 10
filmyija

9 lutego.

ocenił(a) serial na 10
TheMike

Aha dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Bystrainaczej

Odcinek 18 pt.: "The Land Before Swine" zostanie wyemitowany 28 czerwca 2013. Trochę późno, dopiero na wakacje. Ale sądząc po tytule, można przypuszczać, że głównym bohaterem będzie Waddles :) (Bądź sam odcinek będzie o nim)

ocenił(a) serial na 10
TheMike

Odcinek 13 jest już dostępny przedpremierowo w internecie, jest świetny xD
Tak jak wszystkie inne odcinki :P

użytkownik usunięty
TheMike

Premiery odcinków w Ameryce:
14. - Bottomless Pit! - 1 marca 2013
15. - The Deep End - 15 marca 2013
16. - Carpet Diem - 5 kwietnia 2013

ocenił(a) serial na 10
TheMike

I znów przestuj z kolejnymi odcinkami w tv. Wie ktoś kiedy będzie kolejny odc(10) w tv.(mam za wolnego neta i niemoge ogl ich w necie)

użytkownik usunięty
filmyija

,,Fight Fighters" był 6 kwietnia o 12:30 na Disney XD, a dziś o tej samej porze, również na Disney XD był ,,Little Dipper".

ocenił(a) serial na 10

Wiem ogl dzisiaj i tydzień temu ;) (swoją drogą bardzo fajne obydwa) , chyba teraz nowe odc będą puszczane o tej godz.

użytkownik usunięty
filmyija

Też tak myślę, bo zajrzałem do programu tv i jak na razie w każdą sobotę o 12:30 na Disney XD mają lecieć właśnie Wodogrzmoty. ;)

ocenił(a) serial na 10

Może nadrobią odc wyemitowane w USA u nich 17 odc już można ogl a u nas 11;D

użytkownik usunięty
filmyija

Wszystkie od razu na pewno nie, bo polska premiera jest zawsze spóźniona o kilka miesięcy, więc nie licz na to, że najnowsze odcinki, np. ,,Carpet Diem" czy ,,Boyz Crazy", czyli 16 i 17, wyemitują w Polsce w najbliższych tygodniach. ;]

ocenił(a) serial na 10

Nie no wiadomo. Liczę raczej że w kwietniu obejrze już po polsku:,,Summerween'' ,,Boss Mabel''

ocenił(a) serial na 10
filmyija

Z tego z wiem w kwietniu miały być dwa odcinki "Fight Fighters" i "Little Dipper"

użytkownik usunięty
TheMike

Ja mam nadzieję, że będzie jeszcze ,,Summerween", bo na dalsze na razie nie liczę, ale niech będzie przynajmniej ten jeden.

ocenił(a) serial na 10

Mi tam w sumie aż tak bardzo na polskich nie zależy.
Wyczekiwanie na nowe, angielskie odcinki to dopiero jest straszne. Niby dwa tygodnie, a zlatuje jak wieczność :P

użytkownik usunięty
TheMike

I właśnie dlatego ja wolę oglądać odcinki z polskim dubbingiem. ;D

ocenił(a) serial na 10
TheMike

http://gravityfallsspoiled.tumblr.com/post/50935004697/its-not-much-but-heres-a- first-look-at-the-land
Kilka zdjęć słabej jakości i opis z przyszłego odcinka. Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza, że McGucket będzie występował :P